keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Ensimmäisen päivän satoa

Aah, olen päässyt taivaaseen!
Kolusin tänään ystäväni ja melko reippaan Peipposen kanssa monta ihanaa sisustuskauppaa! Tein muutaman ihanan löydön, joita heti piti tulla teille esittelemään :)
Kun vain voisikin ostaa kaiken haluamansa, ilman matkalaukun painorajoja saati omia kantokyvyn rajoja, kun yksin matkustettava Peipposen kanssa takaisin kotiin muuutaman päivän kuluttua...ja kyllähän ne rahapussinkin rajat otettava välillä huomioon ;)
Lisäksi oli äitini käynyt mummon kaapeilta pelastamassa vanhoja pitsikoristeisia lakanoita...mukana oli myös aivan ihana mummon siskon aikoinaan itsekutoma pellavaliina, jossa myös kaunis pitsiraita. Ja ihana-äiti nämä kalleudet minulle lahjoitti! Nyt on vähäksi aikaa mistä ommella verhoja, koristetyynynpäällisiä ja lampunvarjostimia. En malta odottaa, että pääsen kotiin ja ompelukoneen ääreen väkertelemään! Kiitos äiti!
Tässä siis tämän päivän satoa... Löytöjen taustalla perintöpitsiliinat.

Peipposelle löytyi Mokosta ihana pieni aarrematkalaukku


Yhden kaupan alekorista tarttui matkaan tämä suloinen rautalankainen memosydän...taidan kyllä kotona vaihtaa rusetiksi pitsisen nauhan :)


Pitkään on ollut ostoslistalla koukut, joita tänään Daystä löytyi superedullisesti useita ihania. Peipposen kasvopyyhkeelle oma ja lisäksi Peipposelle ihana Princess-sydän vaikka vaatekaapin ovennuppiin roikkumaan :)


Pitkään olen myös haaveillut erilaisista nupeista...mm. meidän yöpöytien vetimiksi. Tällaiset löytyivät tänään...


Otin noita kuvia äsken äidin vanhalla kameralla kiireessä, koska siinä akku vilkutti viimeisiään...anteeksi siis, että laatu ei nyt ole mitä parhain.
Huomenna äidin kanssa vielä pienelle kierrokselle täällä Espoossa :)
Mukavaa loppuiltaa kaikille!
Liisa

1 kommentti:

  1. Papagena oli se ensimmäinen kauppa siis ja pakettiautollinen (mm. ne ikkunat) olis voitu kantaa pois Fasaanista. Ja jälikimmäisestä muista kertoa äidille (myös Lohjan myymälästä).

    VastaaPoista