sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Tapahtui päivänä eräänä...

Mulla on ollut viimeset viikot ihan hirveä, toistan, ihan hirveä tarve muuttaa olkkaria. Meidän olkkari on aika iso ja se onkin jaettu tavallaan kahteen puoliskoon. Toisella puolella on oleilupuoli sohvineen ja telkkareineen ja toisella puolella on ruokailuryhmä.
Kaikki alkoi siitä, kun päätin jouluaaton aattona maalata yhden seinän. Oikeastaan olin päättänyt siitä jo aiemmin, mutta silloin päätin, että mulle ei tule joulua ellen maalaa seinää ensin.
Seinä oli ankanmunan sininen. Se oli sellainen kokeilu. Kokeilua kesti muutama kuukauden, sitten aloin ikävöidä takaisin vaaleita pintoja. Niinpä maalasin sinisen seinän samalla vaalean beigellä, jolla muutkin olkkarin seinät on maalattu. Vielä ennen joulunpyhiä sain kuin sainkin miesparkani poraamaan samaiselle seinälle kellarin uumenista löytyneet hyllyt :) jotka kerran ennenkin ovat olleet olkkarin seinän ilona, yhdessä aiemmista kodeistamme.
Heti jolunpyhien jälkeen tapahtuikin sitten kerran Peipposen päiväunien aikaan niin, että ennen puunvärinen ruokapöytä muuttui valkoiseksi. Hetken olin taas tyytyväinen muutokseen, mutta sitten aloin kaivata vielä lisää muutosta. Niinpä muutin koko ruokailupuolen järjestystä. Oli taas ukkosella ihmettelemistä töistä kotiin tultuaan... Totesikin juuri päivänä eräänä, että saa olla iloinen jos kotiovi on vielä paikoillaan töistä palatessa ;)
Oleilupuolikin huutaa yhä lisää muutosta, mutta siitä toisella kertaa, kunhan olen löytänyt haluamani uuden-vanhan huonekalun... En paljasta siitä vielä sen enempää...
Loppuun vielä kuva ruokailupuolelta :)
Mukavaa sunnuntaita!
Liisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti