maanantai 31. tammikuuta 2011

Home sweet home

Mulla on nyt niin monta rautaa tulessa, etten tiedä mihin tarttuisi... Viisainta olisi kai systemaattisesti purkaa laukut, laittaa sieltä tavarat heti paikoilleen, laittaa pyykkikone päälle ja alkaa sitten katselemaan, mihin asettelisi mitäkin, mistä pitsilakanoista mitäkin ompelemaan jne.
Mutta minäpä avasin laukut, pengoin sieltä Peipposen ja oman kempparipussin ja heti perään "tuliaiset". Sitten aloin laitella uusia aarteitani paikoilleen. Nyt olen levittänyt olkkarin lattialle sekä ruokapöydälle perintölakanat ja mietin ja kokeilen, mistä tulee verhoa, mistä tyynynpäällistä... Siinä sivussa aloin edistää jo kauan mielessä ollutta vaatekaappituunausta, siitä enemmän, kunhan on näyttää valmista tavaraa :)
Toisaalta tekisi mieli mennä varaston uumeniin tonkimaan, josko sieltä löytyisi joku pieni pöydän pätkä ompelupöydäkseni, jotta saisin toteutettua pitkään haaveena olleen oman ompelunurkkani. Siitäkin lisää, kunhan nyt edes pöydän pätkä löytynyt...
Niin ja välissä ehdin jo hetkeksi Ebayhin (saksalainen huutis) mööpeleitä katsastelemaan.
Että tällaista täällä. Hirveästi en voi alkaa kolistellakaan, kun Peipponen juuri nukkuu päiväuniaan.
Koitan nyt saada edes jotain aikaiseksi ja palaan astialle, kunhan on vähän parempaa näyttöä.
Ja siis jos jollekin jäi epäselväksi, niin ne laukut ovat edelleen purkamatta ETEISESSÄ (onneksi meillä on aika iso sellainen)...
Pakkasterveisin Liisa

...ja tuossa vieressäni pedillään syvään huokaileva Usva-neiti


Tuollainen tuli muuten siitä memosydämestä, johon vaihdoin nyt sitten valkoisen pitsinauhan. Sydän pääsi keittiön naulakkoon roikkumaan...ainakin nyt ensalkuun ;)

2 kommenttia:

  1. Matkalle on mukava lähteä, mutta mukavampi on tulla sieltä kotiin, parasta on minusta kun saa nukkua omassa sängyssä, se on ihanaa.
    Näen oikein sieluni silmin kuinka olet ihaillut tuomisiasi ja muut tavarat ovat saaneet jäädä laukkuun, ehtiihän ne vielä.

    VastaaPoista
  2. Oikeassa olet Lennu! Ihaninta se vaan on nukkua omassa sängyssä :)
    Sain iltapäivällä itseäni niskasta kiinni ja laukut purettua sekä pesukoneen päälle! Tänään sitten uusi päivä ja uudet kujeet, katsotaan olisiko jo illalla uutta matskua tänne blogiinkin ;)

    VastaaPoista