keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Into kurkistaa pilvien raosta

On se tuo ystävämme Aurinko vaan ihmeellinen... Ei se ole vielä montaa kertaa pilvien takaa tällä viikolla kurkistanut, mutta tarpeeksi saadakseen ystäväni Innonkin tas nostamaan päätään :)
Ensin saivat pölyt kyytiä. Tein perusteellisen viikkosiivouksen eilen. Sitä ennen vietimme Peipposen kanssa pari mukavaa tuntia ystävien luona ja ihana ystäväni oli ostanut mulle oikein mieleisen synttärilahjan! Olen jo itse ihan unohtanut, että merkkipäivä oli pari viikkoa sitten, joten oli iloinen yllätys saada tämä kaunis lahja :)


Lahja oli myös kauniisti paketoitu sellofaaniin.


Suloisessa rautakorissa on kaksi kaunista, kuvioitua lasipurkkia, joiden sisällä on hiekkaa, helmiä koristeena ja valkoiset kynttilät.



Otin vihreät koristemuratit sun muut pois, minusta se on kuitenkin kauniimpi ilman, ihan yksinkertaisena. Nyt se saa odottaa keittiön ikkunalla pimeitä syysiltoja...tai ehkä pimeitä, lämpimiä loppukesän iltoja terassilla, jos niitä tänä vuonna enää tulee...


Kyllä, on se vaan uskottava, että sisustusintoni on herännyt henkiin! Tänään en malttanut käydä kurkkaamassa yhteen toiseen kauppaan ruokaostosreissulla... Ostin nimittäin saman ketjun toisesta myymälästä jokin aika sitten kaksi viimeistä suloista kahvimukia, kun alessa olivat. Vihreätä, pilkullista, vähän GG-tyylistä. Harmitti, kun niitä ei ollut enempää. Tässä toisessa myymälässäpä olikin! Ostin 4 lisää! Ja toisaalta harmikseni, toisaalta ilokseni, niihin kuuluu aluslautaset.. Ilokseni, koska nyt minulla on neljälle kupille/ mukille aluslautaset. Harmikseni, koska ne kaksi ensimmäistä myytiin minulle ilman lautasia eikä niitä saanut erikseen ostettua :( Eli kuusi kuppia, mutta vain neljä lautasta... Niistä laitan kuvaa myöhemmin, koska nyt ne on tiskikoneessa...
Tuossa samaisessa kaupassa oli kuitenkin jotain muuta kivaa myynnissä (alessa!!) myös... Tällaisia istuintyynyjä (oli erivärisiä tarjolla, nämä tuntuivat omilta :)) 3€/ kpl! Otin neljä ja nyt mietin pitäiskö hakea pari lisää...hih ;)



Ruokakaupasta lähti uusiin tyynyihin väriltään sopivat servetit mukaan :)


Ja sieltä edellä mainitusta kaupasta vielä (alesta!!) tämä kiva turkoosi, pilkullinen ostoskori :) Olen ihaillut ennenkin, mutta en ole viitsinyt kymppiä maksaa, kun ei tunnut kovin tukevalta... Nyt sain alle vitosella, hih ;) Kestää sen minkä kestää, sanoisi äitini...


Kori on siitä kiva, että sen saa koukuilla (jos hankkisi koukut) roikkumaan vaikkapa pyörän nokkaan (jos ajaisin pyörälläni) tai rattaisiin, ehkä... Pitää ostaa koukut ja kokeilla ;)

Lisää pölkkyä pesään sisustussaralla lisäävät vielä äidin lähettämä, tänään postissa saapunut Maalaisunelma (Kiitos ihana Äiti!) sekä Ompelupöytä, joka löytyi vihdoin ja viimein! Eikä maksanut mitään! Näin pöydän kavereiden kellaribaarissa viime lauantaina ja ihastelin sitä pariskunnan miesosapuolelle. Maanantaina pariskunnan naisosapuoli (jonka omaisuutta pöytä varsinaisesti on) laittoi mulle viestin, että olin kuulema ihastellut ja saisin hakea pois, heille on tulossa uusi pöytä tämän tilalle. Eli senkus haetaan pois :) Eli tiedossa pientä vierashuoneen laittelua lähitulevaisuudessa.

Tänään saamme ysäväpariskunnan lapsineen kylään pariksi yönseuduksi. Kivaa! Eli minä palailen blogin pariin taas vasta parin päivän päästä. Mukavaa viikon jatkoa kaikille tänne kurkistaville!

Terkuin Liisa

ps. Satu Aseman laidalla on avannut blogikirppiksen, ihanaa tavaraa edullisesti myynnissä, käy ihmeessä kurkkaamaassa!!! Itse siellä jo shoppailin, hih ;)

17 kommenttia:

  1. Todella kauniit istuintyynyt! Servettikuvista kurkisti pilkullinen pöytä.. onko se vahakangasta? Jos on, niin millä olet laittanut sen pöytään kiinni? Haluaisin tilata GreenGaten pilkullista vahakangasta, mutta en ole varma, saaks sen nätisti pöytään kiinni.

    VastaaPoista
  2. Ihania ale-löytöjä teit ja aivan mahtavaa, kun intokin sieltä jo kurkistelee... ;) Ystäväsi antama lahjakin on todella hieno - lucky you! - myöhäiset synttärionnittelut minultakin. Kiva kun aurinko siellä jo paistelee. Täällä ei helle van hellitä, huh. Aivan uskomatonta... harkitsen muuttoa Grönlantiin ;)

    VastaaPoista
  3. Olet saanut ihanan lahjan ja ostoksetkin ovat kauniita! Mukavan kuuloisia puuhia siellä ollut ja hienoa, että sisustusinto on taas löytynyt! Mullakin alkaa pikkuhiljaa löytyä taas uusi linja tähän sisustustouhuun.

    Mukavia hetkiä ystävien seurassa!

    VastaaPoista
  4. Pikaisesti tervehdin ja toivotan mukavaa viikonloppua!! ♥

    VastaaPoista
  5. Mukavaa, että oot saanut inspiksen takaisin! Täällä se on niin hukassa, mä oottelen viileneviä syysiltoja, mä jo hain metästä kanervia pihaan... Oonko outo?? ;D Mutta niin ihanaa villasukat jalassa, kynttilät palamassa, ilta hämärtyy... AAAHH!!!

    Mukavaa loppu viikkoa sinullekin!

    VastaaPoista
  6. Oikein suuret synttärihalaukset ystäväin!! -vaikka ne tuleekin hieman jälkijunassa :) Ja kiva, että inspis on tullut takaisin. Näyttää, että meilläkin se jo vierailee ;)

    Itsellänikin on hakusessa istuintyynyt, mutta vain 2 kpl. Tuntuu, että aina on yksi kun löydän mieluisen. Tosi kivat, niinkuin tilkkutyö, nuo sinun istuinpäälliset ja edulliset :)

    Oikein ihania hetkiä ystävien seurassa!!

    VastaaPoista
  7. Ihanaa kuulla, että into on löytänyt sinut taas:) Ja oikein paljon Onnea näin jälkikäteen!<3

    Ihania löytöjä olet tehnyt! Etenkin nuo tyynyt ovat aivan ihania:) Jään innolla odottamaan työhuonepostaustasi:) Mukavia hetkiä ystävien kanssa, Liisa!<3

    VastaaPoista
  8. Minäkin kovasti intoa ikävöin,noin ziljoona jutskaa odottaa maalipensselin heilahdusta;)Täällä on sää suosinut niin,että rantaelämä on vienyt voiton huushollaamisesta...Varsinaiset kaunottaret olet istuityynyiksi löytänyt ja mihin hintaan!Mukavaa loppuviikkoa hyvässä seurassa!

    VastaaPoista
  9. Liisa, en kyllä ihmettele yhtään, että intosi on ollut kateissa, multakin se hävisi jonnekkin siellä Saksan maalla, vaikka tykkäänkin reissata siellä. Kyllä oli niin sateista, ettei oikein tiennyt edellisenä iltana, mihin aamulla nokka kääntyy. Oikeestaan yhdenä päivä sitten vaan kastuttiin ja kunnolla kun ajettiin saksan halki(lyhyintä mahdollista reittiä) Puolaan. Meidän Alpit vaihtuikin sitten Puolan, Latvian ja Liettuan kautta Viroon ja sieltä pienen suomalais-virolaisen väännön jälkeen Batic Starilla tiistai iltana kotiin.
    Ei sen puoleen tulipahan tehtyä sellainen reissu, mitä ei varmaan ikinä muuten olisi tullut mieleenkään tehdä. Hih..Tosin reissun melkein paras hotelli oli Latviassa. Laittelen matkapäivityksen tässä jonain päivänä blogiin.
    Olisi ollut niin mukava nähdä teitä, mutta harmi, että näin kävi.
    ***
    Kivoja kuvia tosiaan sulla täällä teidän reissusta. Ihana kuva tuo tuossa, jossa olette kaikki yhdessä.
    ***
    Minäkin tein heti keskiviikkona puutarhaan pienen huoltokierroksen, tytär olikin hoitanut pelargoniat ja muut ruukkukukat hyvin, joten jäljelle jäikin vain kuivuneiden kukkien poistaminen, kiva että kukat olivat hyvässä kunnossa.
    Mullakin alkaa silmä kiertää pikkuhiljaa kotia "sillä silmällä" onneksi on lomia vielä jäljellä, niin voi ottaa sellaisen kodin päivitys loman tässä elokuun aikana.
    Toivon aurinkoa sinne teille ja vähän lämpöisempiä kelejä, ei vettä enää.

    VastaaPoista
  10. Myöhästyneet onnittelut, sähän saat mut kohta kiinni... ;)

    Ihania ostoksia, TAAS! :)

    Mä lähden nyt kirppiskierrokselle, ukkokulta otti Elohiiren ja lähti möksälle, isommat mukulat tulee huomenna mummulasta kotiin, joten... Hellurei ja pussin nyörit auki :)

    VastaaPoista
  11. Maanvaiva, saa sen ;) kuten jo sulle laitoinkin viestiä omaan blogiisi :)

    Kiitos Voikukkapelto :) Ei sun muuten tarvii Grönlantiin muutta, riittää, jos muutat tönne Saksaan, hah ;D

    Kiitos Hanni ja kiva kun sullakin Into pilkistelee :)

    Kiitos Pepi, sulle kans kivaa loppuviikkoa!

    Senni, kumma juttu, mutta sama täällä, jotenki ootan jo pimeitä syys- ja talvi-iltoja, kun ei tästä kesästäkään näköjään oo mihinkään...nim. sataa taas...

    Kiitos Mia! Kyllä ne sullekin oikeat tyynyt vielä eteen tulee :)

    Heidi, kiitos :) Postausta tulee heti, kun saadaan pöytä haettua kotiin!

    Kirsi, kiitos ja juu, ei olleet hinnoilla pilatut nuo tyynyt, hih :)

    Tuija, tosi harmi, että teijän Saksan ajelut jäivät vähäiseen, ja etenkin, ettette päässeet meitä moikkaamaan, ilomielin oltais kestitty teijän sakkia :)
    Pääasia kuitenkin, että oli turvallinen reissu!
    Kiva, että sullakin kukat voivat hyvin :) Minäkin eilen just viimeksi nypin tuolla pihalla kuivia taas pois, pelargoniat kukkii kohta uudestaan, jee, laitan sitten kuvia!

    Krista, juu, juoksemalla tullaan perässä, siltä ainakin tuntuu, heh ;D Kiitos vaan sullekin onnitteluista :) Ihanaa, kirppiskierros YKSIN kuulostaa täydelliseltä! Hauskaa päivää ja onnea aarteiden metsästykseen, haluaa sitten kuulla, mitä löytöjä olet tehnyt!

    Kiitos teille kaikille ihanista viesteistänne taas kerran, niitä on tosi iso ilo lukea!

    Halauksin ja sateisin terveisin täältä hulinan keskeltä!

    VastaaPoista
  12. Ihanan lahjan sait ystävältä ja taas hauskoja edullisia löytyöjä ja niin täydellisiä teidän kotiin. Voi kun joku haluaisi antaa mullekin ilmaiseksi ihastelemiani pöytiä ja peilejä :D

    Sataa se täälläkin välillä näköjään. Tällä kertaa kesken kotiin pyöräilyn yllätti ja kasteli kyllä kauttaaltaan!

    Terkkuja sinne hulinan keskelle!

    VastaaPoista
  13. Heh, sinulla on tosinpäin, eli into tulee kun aurinko pilkistää, mulla taas into nostaa päätään, kun sataa vettä. eilen hiukan ukkosti mutta siihen se jäi, helle jatkuu, enkä saa aikaseksi mitään..

    Ihania ostoksia ja toi lahja on suuremmoinen.

    VastaaPoista
  14. Kaunis lahja :)
    Miulle voisi joku lahjottaa sitä intoa vaikka semmoset puoli kiloa :)

    VastaaPoista
  15. Tosi kaunis lahja ja ihania ostoksia! Jos saa udella, että mistä kaupasta ostit:)? Olen se Heidi, joka kirjoitti sulle meiliä joskus ja asun siis myös täällä Saksanmaalla.

    VastaaPoista
  16. Heippuli! Tunnustus sinulle blogissani :)

    VastaaPoista
  17. Kaunis synttärilahja ja kivoja löytöjä :)

    Mukavaa tulevaa viikonloppua!

    VastaaPoista