perjantai 29. heinäkuuta 2011

Sweet things

Nyt on taas rauha maassa, siis tässä talossa.. Meidän rakkaat ystävät lähtivät tänään aamupäivällä jatkamaan matkaansa kohti kotia, toivottavasti näemme pian uudestaan.
Muun muassa näitä ystäviä näen noin kerran vuodessa, jos onni käy, useammin. Tänä kesänä kävi onni :)
Ystäväperheen nuorimmainen on kummityttöni. On ihana tunne, kun välimatkasta ja kuukausien eroista huolimatta tyttö kapsahtaa kaulaani joka kerta, kun kohtaamme. Koskaan hän ei ole mua ujostellut. Ja on mulla hänen isosiskoonsakin lämpimät välit, emme kailota kummiutta lasten kuullen, vaan molemmat tytöt ovat ihania, todella rakkaita lapsia, joista myös Peipponen tykkää älyttömästi :) Mutta kyllä täytyy sanoa, että kolme tyttöä ikäakselilla 20kk-4v saavat paikat myös mullin mallin...huh. Ja sitä äänen käyttöä! Nostan tässä kohden hattua kaikille, joilla on enemmän kuin yksi lapsi ;D Paria tuolilta tippumista, yhtä ampiaisenpistoa ja paria muuten vaan leikin tiimellyksissä sattunutta kompastumista lukuunottamatta meillä oli kuitenkin oikein hauskat pari päivää :D
Tässä muutama kuvanen niistä hiukan rauhallisemmista hetkistä...

Eilen illalla leivoimme suolasta piirakkaa, tässä kummityttöni reippaana apurina ;)


Tänään aamutuimaan reippaat, hyvin nukkuneet tytöt poseerasivat muiden vielä nukkuessa :)


Aamiaisen jälkeen saatiin kaikki pikku naiset samaan potrettiin..


Sain eilen nauttia myös hetken ihan kahden pienen kummityttöni kanssa, laatuaikaa saippuakuplia puhallellen :)



Myös Usva-neiti tuli terassille nauttimaan omituisesta valoilmiöstä ;)


Älkää luulkokaan, että tänne on tullut kesä. Juuri, kun ajattelenkaan vaihtaa kevyempää päälle, saati mennä terassille nauttimaan auringosta, menee se pilveen ja hetken päästä sataa kaatamalla, kuten tänäänkin. Mutta edes hetkittäin olemme saaneet nauttia myös tuosta keltaisesta pallosta taivaalla viime päivien aikana..

Sain Pämiltä Hotel de Teddy -blogista ihanan, suloisen, herkulisen tunnustuksen :) KIITOS PÄM!!! Kylläpä tuli hyvä mieli tästä!


Tähän kuuluu kertoa lempi-
1. ruoka
2. väri
sekä 3. paikka, jossa haluaisi käydä...

Lempivärini sisustuksessa ovat valkoinen ja beige, lisukkeina ripaus vaaleanpunaista, ankanmunansinistä, vaaleanvihreää... Tämän kesän yksi lempiväreistäni pukeutumisessa (ja kynsilalassa ;)) on aprikoosin ja korallin punainen.

Lempiruokani oli jo lapsena maksalaatikko :) Joo, ihan oikeesti! Rakastan myös italialaisen keittiön antimia, erilaisia pastoja jne. nam! Ylipäätään rakastan ruokaa, mehukasta naudan pihviä kera valkosipulivoin, siinä missä sushia tai ihan perus kotiruokaa, uusia pottuja kananmunavalkokastikkeella ;)

Lempipaikkani on KOTI. Paikka, jossa tykkään lomailla yhä uudestaan on Miami... ja Italia. Ja meidän porukoiden kesämökki :) Paikka, jossa haluaisin kerran käydä, jossa en ole koskaan käynyt on Sansibar. No, onhan noita muitakin, mutta tuo nyt tuli ekana mieleen ;)

Tunnustusta en voi taaskaan millään jakaa kaikille, joille haluaisin... Ja aika monillahan se on jo onkin! Nämä tuntuvat leviävät ruton lailla ;D heh.. Hidastaakseni tahtia jaan sen tällä kertaa vain kahteen blogiin... IidaEmilia, Pieni Pilvenhattara -blogista, ole hyvä! Ja Hanne, Punainen talo maalla -blogista, ole hyvä! Teillä molemmilla on ihana, suloinen, kaunis blogi, jossa on aina vain kiva kyläillä.. Saa hymyn huulille ja silmä lepää kivoja kuvia katsellen :)

Tänään kävin muuten ostamassa tulevan arvontani palkinnon. En ehtinyt vielä ottaa kuvaa siitä, joten malttakaa hetki. Lupaan, että arvonta käynnistyy vielä tämän viikonlopun aikana! Pysykäähän siis kuulolla ;)

Ihanaa viikonloppua kaikille, ja kiitokset kommenteista edelliseen postaukseen, olette kultaisia, kun jaksatte käydä ja kommentoida!

Terkuin ja halauksin Liisa

ps. H-hetki on käsillä, pelargonioideni uudelleenkukinta! Ja näitä nuppuryppäitä on useita!

16 kommenttia:

  1. tulin vastavierailulle, kiva kun olit käynyt blogissani ja jättänyt kommentin :)
    ja ai että mitä ihanuuksia täältä löytyy!! klikkasin itseni lukijaksesi :)

    VastaaPoista
  2. Suloinen kummityttö ja ihana yhteiskuva! Kaihoten katselen, kun talossamme vilistää poikalapset *hih*...ja välillä 3 kummipoikaakin ;D

    Onnea Liisa, tunnustuksesta! Olet sen ansainnut !

    Haleja ja poutapilviä toivotellen,
    Satu

    VastaaPoista
  3. Ihanat blondit tuossa kuvassa :))
    Mitä ihmettä? Kukkivatko pelargoniat kahesti??
    Leppoisaa viikonlopua!

    VastaaPoista
  4. Suloinen tyttökolmikko,tai nelikko,onhan tuo Usva-neitikin suloinen=D Aikoinaan lähes kuuro setäni valitti korviinsa sattuvan,kun me serkussarjan tytön "hieman" kiljuimme,ja me pidettiin sitä ihan hulluna puheena,nyt kun tuo meidän neiti kavereineen pistää shown pystyyn,ymmärrän mitä hän tarkoitti,semmoisilla "taajuuksilla" tuo pienten tyttöjen ääni kulkee,että sen varmasti heikompikuuloinnkin kuulee;)Täällä on helle hellinyt,toivottelen sinulle toivottavasti aurinkoista viikonloppua!

    VastaaPoista
  5. Liisa-ystäväin: Laitoin sinulle blogiini minäkin jotain makeaa!
    Pakko oli... ;D

    VastaaPoista
  6. Ompas siinä söpöt pikkumimmit :)

    Mukavaa viikonloppua Sinulle!

    VastaaPoista
  7. Oi, miten suloisia tyttöjä täällä on. Kyllä se vaan on että varmasti nuo vierailut saavat hymyn huulille ja hyvää oloa pitkäksi aikaa.

    Toivotaan että aurinko suosii teitäkin siellä, tänne on tullut ihan viileys, ainakin vähäksi aikaa.

    VastaaPoista
  8. Ihania pikkuneitejä! On varmasti riittänyt vauhtia näiden kanssa.

    VastaaPoista
  9. On varmaan ollut vauhdikkaita päiviä teillä siellä:)
    Suloisen tunnustuksen olet saanut.
    Onnea siitä.
    Mukavaa lauantai päivää!

    VastaaPoista
  10. Onnea ihanasta tunnustuksesta, on niin herkku kuva siihen laitettu het että!!! ;)
    Ihania kuvia Peipposesta ja tytöistä, Peipposen hymy on niin suloinen!
    Mukavaa viikonvaihdetta sinne!

    VastaaPoista
  11. Menoa ja meininkiä ei varmasti ole puuttunut noiden tytsyjen seurassa. Söpöt "pousaukset" kameralle ;)

    Pakko kertoa sulle meidän äidin siiliperheen kuulumiset. Siilivauva oli eilen käynyt ihan itse ruokalautasella syömässä! Oli kuulemma tepastellut pitkin poikin lautasta niin kauan, että lautanen oli tyhjä. Reipas! =)

    Mukavaa viikonloppua! Sanomattakin selvää, että toivon myös aurinkoa sinne...Täällä onkin nyt ensimmäinen siedettävä ilma pariin viikkoon, n. 22 astetta, puolipilvistä ja kova tuuli. Me likey!!

    VastaaPoista
  12. Ihania pikkunaisia, niin sopevia että, aivan silmä lepää niitä katsellessa :)

    VastaaPoista
  13. Teillä on ollut vauhtia ja vaarallisia tilanteita :)

    Olimme kesälomalla mm. Saksassa ja silloinkin oli tosi epävakaista. Toivottavasti pääsette vielä nauttimaan ihanasta hellesäästä!

    Iloista lauantai-iltaa

    VastaaPoista
  14. Voi mitä ihania naisia siellä kuvissa onkaan :)

    Terkkuja spreijauksen keskeltä ;)

    T: Tuunailija-mama

    VastaaPoista
  15. Voi miten suloinen tyttökolmikko siellä kuvissa on!:) Heidän kanssaan aika ei käy varmasti pitkäksi:)
    Ja suloinenhan se on Usva-neitikin:)

    Onnea tunnustuksesta!
    Kivat vastaukset olit laittanut noihin kolmeen kohtaan.

    VastaaPoista
  16. Hellurei! ja onnittelut tunnustuksestasi, jonka olet todellakin ansainnut :) Kiitos ihan tuhannesti, kun halusit jakaa sen kanssani, lämmitti mieltä kovasti <3

    Voi, miten suloiset tytöt siellä! Hih, kyllä joo noista neideistäkin ääntä lähtee ;)

    Ihanalta näytti myös reissukuvanne.
    Harmi, että siellä on nyt ilmat kääntynyt noin päälaelleen. Saksassa asuva ystäväni juuri myös valitteli, ettei aikoihin noin huonoja ilmoja ole siellä ollut! Täällä taas kuumottaa jo vähän liikaakin. Onneksi töissä on ilmastointi, että jotain kivaa työmaalle paluussakin :)

    Iloa viikkoonne!

    VastaaPoista