keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Vaaterekki ja muita kuulumisia

Sama virsi taas... Mihin nää päivät oikein katoaa??? Tai no, ei ne nyt suorastaan katoa, sillä paljon meillä on touhuttukin, mutta aika vaan rientää hirmuista vauhtia!

Ja jos ihan hetken maltatte, niin lupaan paljastaa teille enemmänkin tätä...


Säät ovat suosineet ja ollaan ulkoiltukin paljon. Kuten tänään ystävien luona vieraillessamme kävimme illansuussa puolentoista tunnin kävelyllä, joka kulki mm. läpi hevostallien ja lehmien aitausten. No, ei nyt ihan 'läpi', mutta ymmärrätte varmaan, mitä ajan takaa ;)
Hienosti jaksoi Peipponenkin kävellä koko reissun, vaikka takana oli rankka päivä, sillä tarhassakin oli tänään jumppatunti aamulla ja monta tuntia oli jo samanikäisen "poikakaverin" kanssa leikitty ennen kävelylenkkiä. Tässä meidän pieni pariskuntamme pihahommissa ;)
(Kuvat otettu kännykällä.)



Eilen meille tuli grillailemaan ja yökylään eräs miehen vanha työkaveri. Ekaa kertaa siis grillasimme tänä vuonna! Ihanaa luomunautaa ja -sikaakin. Kun syö harvoin ja vähän lihaa, niin kylläpä maistuikin taas erityisen hyvälle salaatin ja vihannesten kanssa lihaherkut. Varsinkin, kun sai syödä suht hyvällä omallatunnolla "onnellisesti eläneen" ja terveellisesti ruokitun eläimen lihaa.

Maanantaina oli Peipposen viimeinen virallinen kerhopäivä. Olemme käyneet parin kuukauden ikäsestä asti kerhossa, jossa nyt oli meitä vielä 6 äitiä ja lasta samaa, alkuperäistä porukkaa jäljellä. Tästä lähin emme siis enää maksa kerhotilan käytöstä eikä meillä ole virallista vetäjää, mutta päätimme tavata toisiamme ainakin vielä kesän yli eräällä isolla, ihanalla leikkipaikalla maanantaisin ainakin aina sään salliessa.

Huomenna taidetaan ottaa aika rennosti. Miehelläkin on huomenna vasta yövuoroon meno, eli nautitaan yhteisestä vapaasta, ilman vieraita tai kyläreissuja huomenna. Perjantaina alkaakin sitten meikäläisellä viiden päivän putki, iltavuoroa onneksi, se on mulle jotenkin tällä hetkellä mieleisempi. Nämä mun tulevat vuorot päättyvät kaiken lisäksi onneksi suht aikaisin, eli jo kymmeneen mennessä illalla. Tosin mulla on kolmena ekana päivänä uusi kolleega kelkassa perehdytettävänä, joten sen puolesta varmaan myös aika raskaat ja haastavat työvuorot tiedossa. Toisaalta se on ihan kivaa vaihtelua. Täytyypi varmaan huomenna vähän siistiä taas paikkoja täällä kotona, sillä työputken keskellä tuskin tulee kotona paljoa rehkittyä.

Mutta hei, olihan mulla teille ihan oikeatakin asiaa ;) Nimittäin sen mun vaaterekin esittely! Samalla vähän muitakin kuvakulmia makkarista...taas... Jos ei muuta, niin sänky ehkä pedattu erilailla kuin viimeksi, hih ;)
Huomasin juuri, etten ollutkaan kaikkia kuvia käsitellyt. Mutta ehdin ne jo tänne ladata, joten antaa mennä nämä ekat nyt alkuperäisasussaan :)






Tangolle olen ripustanut tämän hetken mielivaatteitani (jotka sattumalta sopivat myös sisustukseen!)...siinä roikkuvat sulassa sovussa mm. pari vuotta sitten Roomasta ostetut tunikat, Cream-uutuus, uusi pitsi-ihanuus ja joku HM:kin ;) Pesussakin oli kuvauspäivinä pari paitaa..
Olen siis ottanut näitä kuvia parina eri päivänä, joten jos huomaatte muutoksia valikoimassa, niin johtuu siitä.



Sitten makkaria laajemmin, näitä olin ehtinyt/ muistanut käsitellä ;) Eli tällä kertaa sekä käsiteltyjen että käsittelemättömien kuvien ystäville jotain!

Näkymä ovelta

Näkymä pikkukylppärin ovelta

Mun tekis mieli vaihtaa nupit tuohon Ikean lipastoon... Tänään hiplasin "enkelikaupassa" erinäisiä nuppeja, mutten vielä osannut päättää. Kävin siis naapurin rouvan kanssa vähän kaupoilla aamupäivällä Peipposen tarha-aikaan. Lopulta ostin vain Peipposelle muutaman vaatteen HM:ltä. Se siis oikeasti tarvitsi parit uudet leggarit, kun monet olivat menneet rikki tai jääneet pieneksi. Ja ehkä jotain ihan pientä muutakin tarpeellista tarttui tytölle matkaan ;)



Vaaterekiltä ovelle päin...tuo sängynpäätykin on alkanut tökkiä pahemman kerran...

Ja vielä vähän itse rekkiä... Siihen on kiva ripustaa myös nätit leggarit :)


Rottinkituoli on saanut maalaustuomion ;) Ja mummin vanha peilikin on näköjään vinossa!


Kiitos, jos jaksoit tänne asti! Mitäs mieltä olette?

Nyt lähden teille päin kyläilemään. Minkalta ja Niinalta saamiini kivoihin haasteisiin palailen toisella kertaa, kiitos niistä kuitenkin kovasti! Kuin myös kaikista ihanista viesteistänne edelliseen postaukseen!

Mukavaa loppuviikkoa ja aurinkoisia terveisiä täältä Etelä-Saksasta!

Liisa

27 kommenttia:

  1. Oi miten kaunis vaaterekki! <3 Moisesta ihanuudesta olen itsekin haaveillut, ja haaveissa se elääkin kunnes joskus omistamme isomman makkarin/pukutilan.

    Ja kyllä kelpaa rekillä esitelläkin kauniita vaatteitasi! *huokaus* Kelpaisivat kyllä minullekin ;D

    VastaaPoista
  2. Ei vitsi, Sä sait kyl nyt aikaiseks sen että mul tuli pakkomieli löytää rekki.
    Mitä sitten että jodun sen laittamaan eteisen ja keittiön ristisiitokseen. Siellähän onkin tyhjä seinä.. :P

    VastaaPoista
  3. Ihanannäköistä ja tuo rekki on kaunis, sopii hyvin teille :)

    Iloista torstaita ja vink, vink, se Pian arvonta on nyt blogissani perjantaihin asti.

    Voi hyvin!

    VastaaPoista
  4. Heissan :)

    Ihan rekki! Sopii hyvin sun ihanille vaatteille <3

    Ja voi mikä kesäpariskunta kuvissa, Peipponen niin tomerana :)

    Aivan superkaunis toi peili, en kyllä huomaa kuvista sen olevan vinossa, niin kauniit kehykset <3

    Isoja aurinkohaleja sinne!!!

    VastaaPoista
  5. Ai että kun kaunis rekki! ♥ Eipä ole ennen noin nättiä tullutkaan vastaan. Ja kauniita vaatteita ripustettuna, joten todellakin menee sisustuselementistä!

    Kivoja kuvia teidän makkarista, ihania yksityiskohtia! ♥

    VastaaPoista
  6. Rekkihän on tosi kaunis, samoin vaatteet, jotka siinä on. En tiennyt kauniita rekkejä olevan olemassakaan :) Tykkäsin myös noista kuvista, joita et ollut käsitellyt :)

    VastaaPoista
  7. voi mitä unelmia sulla tuossa rekillä roikkuu, voisin ottaa jokaisen omaan vaatekaappiini! :)
    kiva että tapaatte vielä kerho-porukalla. Itsellä ainakin moni hyvä ystävä on jäänyt kelkkaan juuri esikoisen mamma-porukoista.
    Mulla tuppaa tuo tiedostavuus lihan suhteen jäämään siihen että maanantaisin haen pakkaseen ale-lihat marketista... toki luomua mahdollisuuksien mukaan. kunhan mahdollisimman vähän prosessoitua ruokaa perheelle, ruisleipää ja kokolihaa ja sitä rataa. :)
    Mukavaa viikon jatkoa sinne! :)

    VastaaPoista
  8. Aivan mahtava tuo rekki....ihana ja miten ihanat vaatteet siinä "roikkuvat"...tykkään kovasti.
    Kaunis on koko makkarinne.

    Mukavaa viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
  9. Aah,miten kaunis rekki ihanin vaattein!

    VastaaPoista
  10. Mahtava tuo rikki ja kovin kaunis on makuuhuone. Meilläkin on tulossa akkariin muutoksia, saan vihdoin kunnon puulipaston ja kaapin nykyisen lastulevyrimpulan tieltä...kunhan kaikki on valmista, niin postaillaan :)

    Meilläkin neiti on löytänyt naapurin 4v pojan ja joka ilta pitää päästä pihalle leikkimään, hellyttävää :)

    VastaaPoista
  11. Tosi kaunis vaaterekki ja kaunis on makuuhuoneennekin. Vaatteet myös ovat niin sopusoinnussa makuuhuoneen sisustukseen ...siis ihan täydellinen paketti :) !
    Kaunista !

    Ihanaa viikonloppua ja aurinkoisia päiviä :)

    VastaaPoista
  12. Mun on ja aivan pakko metsästää jostain rekki, tuo on aivan käsittämättömän kaunis, olet onnekas :) ja nuo vaatteet, miten ne näyttääkin kauniimmalta esillä kuin kaapin perukoilla;)

    Ihanaa viikonloppua Etelä-Saksaan :)<3

    VastaaPoista
  13. Hyvältä näyttää ja vaaterekki on tosi kaunis!

    Aurinkoista viikonloppua sinne! Täällä itä-Suomessa on ihan kesä <3

    VastaaPoista
  14. Soma on vaaterekki ja ripusteet siinä=)Niin kuin teidän koko makkarikin.
    Iloa viikonlopulle=)

    VastaaPoista
  15. Ihana rustiikkinen vaaterekki, kelpais mullekin! (joutuis vaan ostaa siihen sopivia vaatteita sitten)
    Jostain syystä tykkään noista käsittelemättömistä kuvista, jopa enempi :)

    VastaaPoista
  16. Ihana vaaterekki ja todella kauniita vaatteita rekissä! Tykkään tosi paljon ja jos meillä olisi sopiva paikka tuollaiselle niin mielelläni ottaisin meillekkin.
    Makuuhuoneessanne näyttää tosi kauniille!
    Ihanaa viikonloppua Liisa ystäväin!♥

    VastaaPoista
  17. Noissa muiden kommenteissa on melko hyvin jo sanottu tänkin tyypin ajatukset,melko vaikeeta keksiä "omaperäistä" sanottavaa=D
    Siellä on sitten varmaan muutoksen tuulia enemmänkiä tiedossa makkarin suhteen,yleensähän tuolla "tökkimisellä" on tapana johtaa jonkinsorttisiin muutoksiin,ennemmin tai myöhemmin;)
    Ihanaa ja toivottavasti aurinkoista viikonloppua sinne,tää lähtis nyt mökkilaiturille makoilemaan<3

    VastaaPoista
  18. Torel kaunis vaaterekki ja ihanii vaattei ♥

    VastaaPoista
  19. Vähän myöhässä kommentti mutta ei voi kun sanoa että aivan upea makuuhuone ja minä haluan kanssa tuollaisen vaaterekin:)

    VastaaPoista
  20. Todella kaunista olet laittanut!! Mukavaa alkavaa viikkoa ja paljon auringonpaistetta;)

    VastaaPoista
  21. Tulin katsomaan mitä sulle kuuluu, ja huomaan että olenkin unohtanut julkaista kommentin... Hetken mietittyä muistin, että Mikki lainasi konetta ja poisti kaikki aukinaiset välilehdet (siinä meni julkaisematon kommenttikin) eli...
    Ihania kuvia Peipposesta poikaystävineen <3

    Ja tuon vaaterekin sisällön ottaisin omaan kaappiini milloin tahansa;) Samoin nuo legginssit -aivan ihanat!!!

    Mulla pitää kiirettä tuon verkkokaupan kanssa, ja ensi viikolla olemme lähdössä matkalle, eli jos en pääse lukemaan kuulumisia nyt hetkeen, niin tiedät että olet ajatuksissa

    Halauksin
    Mia

    VastaaPoista
  22. No kyllä sait makeen rekin!
    Se muistuttaa tosi paljon tota JDL:n rekkiä,joka mulla on...en olekaan tainnut esitellä sitä blogissa??
    Tuli niin ikävä sinne teille kun katselin tuota makkaria....
    Mutta pianhan me nähdään;)
    Ihana Peipponen ajamassa nurmea,pusut sille!!
    Ja halauksia sulle koko sydämestäni<3<3,Marika

    VastaaPoista
  23. Todella kaunis rekki. Täydensi kyllä sisustusta entisestään ja nuo vaatteet ovat kuin luotuja roikkumaan näytille. Meillä on kylällä oma "kahvila"(pöytä terveysaseman nurkassa). Meitä on vain pari vakiäitiä, jotka tuovat lapsensakin aina mukanansa, mutta muuten siellä on keski-ikäisiä tai sen ylittäneitä naisia, joitten lapset ovat ala-asteella :D Eli kannattaa jos suinkin mahdollista pitää yllä kaikenlaisia porukoita ikään tai näköön katsomatta. Itselleni kyseinen viikottainen kahvila on suuri piristys. Kuulee uusimmat juorut ja lapset saavat leikkiä muitten kanssa ja muualla ku kotona :)

    VastaaPoista
  24. Hellurei! On teillä siellä taas paljon kivoja touhuja ollut! Kirjoitat aina niin kivasti. Pystyin niin kuvittelemaan lenkkinne "lehmälaitumella" ;D

    Ihana makkari, ja mahtava rekki! Itsekkin olen haaveillut tyttöjen hepeneille tuollaista, mutta ei mahdu enään mihinkään nurkkaan :)

    Mukavaa viikonkloppua, ja tsemppiä työputkeen!

    VastaaPoista
  25. Ihana vaaterekki ja makkari muutenkin!!
    Voi kumpa tännekkin tulis pian lämpimät ilmat!

    Muksaa viikonloppua!<3

    VastaaPoista
  26. Kyllä tuossa makkarissa sielu lepäisi :)

    VastaaPoista