keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Kevätväreistä...

Olen huomannut monista blogeista, että kevään tullen...tai siitä jo unelmoidessa, vaaleanpunainen väri hiipii nurkkiin...astiapyyhkeissä, tyynynpäällisissä ym. kankaissa ja esineissä. Toiset ovat säästeliäämpiä värin kanssa, toiset ovat maalanneet jopa huonekaluja rohkeasti pinkiksi!

Vaaleanpunaista meiltä löytyy oikeastaan vähän sieltä täältä läpi vuoden, eniten kuitenkin Peipposen huoneesta ;) Ehkäpä se juuri riittääkin tyydyttämään oman vaaleanpunanälkäni, sillä minun kevätvärini tuntuisi olleen jo parin vuoden ajan vaaleanvihreä...

...Tänä vuonna tosin hieman varovaisemmin kuin aiemmin, mutta jotenkin tuo valkoisen ja vaaleanvihreän yhdistelmä vain miellyttää silmääni. Ja vaaleanpunaisenkin kanssa se sopii kivasti.

Meillä on nyt myllertänyt vuorokauden verran ihan hirmuinen tuuli. Olen vahvasti sitä mieltä, että se tuo kevään tullessaan :) Tänään ainakin saimme nauttia auringosta, kirkkaan sinisestä taivaasta ja monesta plussa-asteesta! Niinpä tämän ihanan keväisen päivän päätteeksi pari kuvaa kevään väreissä...


Nämä Greengaten kukalliset keittiöpyyhkeet palvelevat sohvan selkänojalla oikeastaan ympäri vuoden...Valkoista ja vihreää helmililjoissa...


Tänä aamuna sain ihailla olohuoneesta ja terassilta tällaista maisemaa... aika keväistä, eikö?


Kaunista keskiviikkoiltaa toivottelee

Liisa
8 kommenttia:

 1. Ah miten ihanan keväistä! Pikku hiljaa se kai Suomeenkin hiipii, mutta moista luksusta odotellessa ihastellaan sinun kuviasi :)

  VastaaPoista
 2. Oih, mitkä maisemat!!! Teilläpäin on jo todellakin KEVÄISTÄ. Täältä ei taida lumet sulaa vielä Juhannukseksikaan ;) Mutta aurinko lämmittää kyllä ihanasti mieltä.

  Kauniita herkkiä kuvia, ja suloisia kevätvärejä. Nuo helmililjat on aivan ihanaisia. Täytyykin hankkia niitä tännekkin :)

  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat maisemat:) Oikein sellaiset "Vuoristosairaala" tunnelmat tuli (oli aikoinaan lemppariohjelma).
  Meillä terassilla metri JÄÄTÄ, ja maata ei näy vielä missään. Mutta pikkuhiljaa, tänään mentiin jo 3 astetta plussan puolelle :)
  Pikku hiljaa se tulee...

  VastaaPoista
 4. No on sulla siellä maisemat!
  Ensin ajattelin, että mitä siitä kuvasta puuttuu -no se metri lunta!!!

  On tää niiiiiiin väärin :D

  VastaaPoista
 5. Huoh... miten upeat maisemat!
  täällä metristen kinosten keskellä tuo näky on sadunomainen:)
  Suloinen helmilija, kevään tuoja...
  aamuterkut ystävälle<3
  Päivi

  VastaaPoista
 6. Torstaihuomenta kaikille!
  Kiitos ihanista kommenteistanne! Niitä on niin kiva lukea!
  Kyllä se kevät varmasti vielä sinne suomilandiaankin tulee..ja jos ei tule niin sitten grillataan jussina makkarat hankien keskellä hih..oishan se eksoottista sekin!

  VastaaPoista
 7. Hei!

  Löysin blogiisi toisen blogin kautta.
  Todella ihastuttava maisema!
  Oikein mukavaa loppuviikkoa<3

  VastaaPoista
 8. Hei Arja! Kiva, kun löysit Vaniljaisen ja jäit lukijaksi, tervetuloa seuraamaan tuunailuitani ja arkeamme!
  Mukavaa loppuviikkoa Sinullekin!

  VastaaPoista