maanantai 14. maaliskuuta 2011

Löytö!!! Ja muuta pientä kivaa...

Nyt kyllä revin vaikka väkisin itselleni hetken aikaa postata. Olen jo maratonina lukenut teidät muiden uudet postaukset ja yrittänyt parhaani mukaan jättää myös jonkun pienen puumerkin käynnistäni :) Pahoittelen, jos en ihan kaikkiin ole kerennyt kommentoimaan...
Olen nimittäin työputkessa, kaksi vuoroa takana ja kaksi olisi vielä edessä. Tehnyt kyllä taas hyvää päästä vähän pois kotiympyröistä, mutta toisaalta hurjaa, miten sitä sitten kotona jää kaikki rempalleen, pyykkivuori kasvaa kasvamistaan jne. Ehdin sentään tänään imuroida koko huushollin, jospa huomenna ehtisi pesaista vessat sun muut ennen töitä... Ja tämä neljän päivän putki on meikäläiselle (myöntää häpeillen) ihan uutta! Töihin paluun jälkeen mulla on ollut tähän mennessä korkeintaan kaksi päivää putkeen töitä, sitten taas 4-14 päivää vapaata...puoliaikaisena kun nyt Peipposen jäljiltä olen. Mutta silti olen enemmän kuin onnellinen ja kiitollinen siitä, että on ylipäätään mahdollista tehdä näin vähän töitä ja olla näin ollen enemmän kotona ja äitinä :) Ihmettelen vain välillä, että miten sitä ennen on jaksanut tällaisia päiviä, 5-6 päivää putkeen ja välissä normi vapaat 1-3 päivää... noh, ainakin ennen sai nukkua yöt putkeen ja aamulla pitkään tarvittaessa ;) ...niin ja köllähtää sohvalle jalat kohti kattoa työpäivän päätteeksi ;)

Mutta asiaan... joku saattaa muistaa taannoisista olkkaripostauksistani, että tuohon sohvan päälle olisi jotain hakusessa, kunhan se oikea vain löytyy... no nyt löytyi! Oikeastaan jo viikko sitten löytyi, kun Ebayhin ilmestyi huudettavaksi tästä aika läheltä meitä, mutta tänä iltana vasta huuto päättyi ja koska olin ainoa huutaja, hah :D niin onnistipa ja sain ko. jutun kokonaista EUROLLA omaksi! (anteeksi kuvan laatu, olen ottanut sen tietsikan ruudulta...)

Zadaaaa!!!!
Eli tällaisista vanhoista säleikkunaluukuista olen jo pidempään uneksinut. Ja olen pitänyt silmäni auki, vaikka siellä anoppia vastapäisessä talossa ehkä "vapautumassa" näitä vastaavia luukkuja joskus lähiaikoina...tai hamassa tulevaisuudessa...maltillinen kun olen...
Nämä saavat ylleen tietysti tarvittavan uuden värityksen ja toinen niistä päätyy siis tuohon sohvan päälle seinälle... toisellekin on jo paikka mietintämyssyssä, mihin se lopulta päätyy, jääköön yllätykseksi meille kaikille ;)


Sitten ajattelin vielä esitellä taannoin Kantrityyliin-blogin arvonnasta voittamani ihunan palkinnon, nimittäin tämän JDL:n pienen taulusen...


...sekä tämän Riitta-Marian itsetekemän kauniin juuttipussukan :)Taulu pääsi roikkumaan ylätasanteen suuren peilin kulmaan ja juuttipussukka komeilee ompelunurkkani naulakossa.

Meillä syötiin vaihteeksi pastaa tänä iltana...itsetaiotulla "mitä-nyt-jääkaapista-sattui-löytymään" -kastikkeella ja oli oikein hyvää :) Nyt masun viereen nukkumaan siis...


Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille! Jos ei musta kuulu, niin olen sorvin ääressä ;) Viimeistään torstaina kuuluu taas! Ja kyläilemässä käyn kyllä välistä, vaikkei muuta kuuluisikaan... Voikaahan hyvin!

Terkkusin Liisa

ps. myös terassia ollaan yritetty alkaa tässä sivussa laitella kavätteloille...ehkäpä pian jo pääsen sieltäkin postailemaan :)

11 kommenttia:

 1. Voihan ihanuudet nuo säleovat, todella löytö ja millä hinnalla!!! TYÖNILOA! :)

  VastaaPoista
 2. WAU! Onneittelut viimeisimmästä upeasta löydöstä kerrassaan unelma hinnalla!

  VastaaPoista
 3. Sait kyllä tavaraa koko rahan edestä :D

  Tuli viime kesän Rooman matkan hotelli mieleen...

  VastaaPoista
 4. Ihanat ovet. Oikein ihanaa alkanutta viikkoa.

  VastaaPoista
 5. Upeat säleovet:-)
  Koitahan jaksaa ahertaa töissä<3

  VastaaPoista
 6. Onnea palkinnoista!!
  Tosi ihanat säleovet!!Tuollaiset mieki tahtoisin, niistä on niin moneksi:)

  VastaaPoista
 7. Wau, mitkä ihana säleovet..minäkin tuollaisia olen haavelillut jo pitkään, itseasiassa tiedän kyllä mistä saisin, mutta hinta vielä vähän hirvittää..ai, että noista tulee tosi ihanat, maalatko ne?

  Eipä sitä jaksa oikein työpäivän jälkeen kauheasti enää koneella istua, kun joudun töikseni koko päivän kököttämään koneen ääressä, pyykkivuori meilläkin on kasvanut jo aika isoksi...nyyh..minä kun en tykkää silittää.Mutta on kait pakko nyt itteensä niskasta ottaa, ettei kasva liian suureksi.
  Muutenkin siivoushommat on jäissä, meillä kun on niitä maalausprojekteja meneillään..;)

  Mukavaa viikkoa sinulle.

  VastaaPoista
 8. Kiitos kaikista viesteistänne!!! Niitä taasen suurella ilolla lueskelen :)

  Krista, Zoe H. ja Pepi: juu, en mene kyllä tuosta hankinnasta konkurssiin ;) Melkein hävettää hakea luukut pois tuolla rahalla...

  Johanaa ja Arja: niin on ihanat, oon ihan onnena :)

  Liisa-kaimaseni: No niin on! Yritin samalta hepulta huutaa toisia pienempiäkin luukkuja, mutta en ehtinyt huutoon mukaan, niistä pienemmitäkin olisin keksinyt vaikka mitä ;)

  Tuija, samma här...jos saankin pyykkivuoren pienemmäksi (nyt juuri kone käynnissä ;)) niin sitten kasvaa se silitysvuori...oon niin laiska ryhtymään siihen hommaan ja kodinhoitohuoneessa pöytätila meinaa loppua, kun silityspinot valtaavat kaikki tasot!
  Muuten kyllä tykkään siivota, kun siihen vain on aikaa tarjolla...
  Menestystä maalausprojekteihin teille!!

  Oikein mukavaa ja aurinkoista viikon jatkoa myös teille kaikile! Ja kuin myös, työniloa!

  VastaaPoista
 9. ja Tuija vielä... Juu, maalaan...ylläri ylläri...valkoisella ;D

  VastaaPoista
 10. Onnittelut sinulle ja voi miten hienot säleovet ((: niistä tulee kauniit..

  VastaaPoista
 11. Kiitos Tytti, tänään haimme ikkunaluukut kotiin :)
  En malta odottaa, että pääsen niitä laittelemaan ja teille niistä postaamaan sitten valmiina, paikkansa löytäneenä :)

  VastaaPoista