torstai 10. maaliskuuta 2011

Pieniä vanhoja uutuuksia

Sain miehen laittamaan makkarin "uuden" hyllyn paikoilleen jo eilen, mutta pääsin sisustamaan ja kuvaaman sen vasta tänään. Kaupittelin muuten hyllyn miehelle hänen uutena hyllynään. Mies naureskeli, että kiitos vaan, mutta hän olisi kyllä tullut ihan hyvin ilman hyllyäkin toimeen ;) Tänään saatiin kuitenkin yhdessä hyvät naurut asian tiimoilta, kun esittelin hänelle hyllyn "sisustuksen"...noh, löytyy sieltä sentään pari mieheni kirjaa...niin ja kuva minusta, nuorena ja nättinä, hih! 
Luulen, että enkelipatsaat tai ruusuiset posliinikipot eivät olisi tässä tapauksessa uponneet ;)Tämä pieni naulakko, joka on aiemmissa kodeissa ollut meillä kylppärissä, on viime kuukaudet etsinyt uutta paikkaansa... ja löysi sen viimein vinokaton alta makkarista :) Tuosta kauniista kortista on muuten kiittäminen Kantrityyliin blogin Riitta-Mariaa :) 


Jo ennestäänkin tuunattu makkarissa majaansa pitävä pöytälamppu sai tänään pienen korun kaulaansa :) Mulla on tällä hetkellä joku kiksi noihin(kin) nostalgisiin kortteihin...


Loppuun vielä iso Kiitos kaikista kommenteistanne, niitä on aina niin kiva lukea, piristävät mieltä :) Ja uudet lukijat, ainakin Terhi, Johanna ja Salla...Tervetuloa mukaan seuraamaan Vaniljaisen menoa! Ihanaa, kun joukko kasvaa, etten täällä ihan yksinäni höpise näitä juttujani ;)

Huomenna on jo perjantai, viikko on taas hurahtanut hirmuvauhtia! Toivottelen siis ihanaa ja rentouttavaa viikonvaihdetta kaikille! Nyt unten maille, miten toi kellokin kulkee noin nopeasti...?!

Terkkusin Liisa


6 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää hyllyt ja muut ♥
  Sinust on tullu samanlainen yöpostaaja kuin allekirjoittaneestakin :D

  Mukavaa perjantaita!!

  VastaaPoista
 2. Joskus pitää taktikoida saadakseen sitä mitä haluaa ;DD Ihana hylly miehelläsi!
  Lampunvarjostin on hieno!

  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Kaunista. Kivaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteistanne :)

  Pepi, juu, yökyöpelinä tällä viikolla, ja oma vika kun aamulla nukuttas, kun eräs pieni ihminen viimeistään 6:30 heräilee...

  Aseman laidalla, parasta olisi oikeastaan, jos saisi miehen lopulta luulemaan, että idea oli alunperinkin hänen omansa, hih ;)

  Liisa, :)

  Hyvää viikonvaihdetta teillekin!

  VastaaPoista
 5. Miehet taitavat olla meidän naisten sisutusbuumin alla kaikki tyynni, hih. Onneksi hyväksyvät puuhamme ja saamme nauttia pesäpuuhista.
  Kaunista on.
  Hyvää viikonloppua sinullekin!

  VastaaPoista
 6. Hih, Lennu, näin on...tiedän pari perhettä, jossa nainen ei saa toteuttaa omaia haaveitaan ja/tai jossa mehen kanssa keskusteltava pienimmistäkin muutoksista ja hankinnoista... Kyllä minäkin mieheltä kysäisen, jos suuremmista muutoksista ja hankkeista kyse, mutta ei se edes huomaa, jos vaikka muutan joidenkin taulujen paikkoja tai ompelen parit uudet tyynyt ;) ja ehkä ihan hyvä niin, hih ;D

  VastaaPoista