maanantai 21. maaliskuuta 2011

Ahkeraliisan mietteitä...

Olipahan taas päivä...
Peipponen voi jo paljon paremmin, päivällä oli vähän lämpöä, mutta illalla ei enää sitäkään. Sen sijaan tyttö oli aivan äärettömän rasittava tänään. Ei sille osannut oikein mitään tänään tehdä oikein, ei ollut juuri hetkeäkään tyytyväinen saati, että olisi vähän itsekseen touhuillut ja itkeskeli ja valitti oikeastaan koko ajan. Ei nukkunut kunnolla koko päivän aikana, joten yliväsymyskään ei varmaan auttanut asiaan... Laitoin tytön yöunille tavallista aikaisemmin, mutta rauhattomasti nukkuu... olen jo pari kertaa käynyt yläkerrassa tökkäämässä tutin suuhun ja laittamassa pikkuisen takaisin maaten, kun se siellä istua nököttää ja ihmettelee (itkee), minne tutti kadonnut... onneksi kyllä jatkaa heti unia, kun saa haluamansa ;)

Tänään mun oli pakko saada siivottua, siis kunnolla! Onneksi sain aamupäivästä aika paljon tehtyä, kun mieheni oli vielä kotona, ja loput tein nyt illalla Peipposen käytyä nukkumaan. Tunnen siis olleeni aika ahkera tänään :) Imurointi, pölyt, kylppärit ja vessa, lattioiden pyyhintä/ pesu...koko koti siis putsplank :)

Ja tikkaanikin sain vihdoin putsattua enimmistä pölyistä! ...ja siirrettyä sisäruokintaan ;) Mitäs mieltä ootte?


Päätin muuten jättää ne yhdeksi kappaleeksi ja putsasin vain. Juuri nuo kaikki maalitahrat sun muut tekevät niistä niin arvokkaat ja kauniit :)




Olkkarin (maalaustuomion saaneen) lipaston käänsin nyt illalla toistepäin. Se oli ennen oviseinällä (eli tuossa vasemmalla nurkan toisella puolella) ja pääsee nyt paremmin näytille, ainakin mun mielestä hyvä näin :) Ja ehkä vieläkin parempi, kunhan saa pienen käsittelyn... Katsotaan, mitä mies sanoo, vai huomaako edes, hih..



Kiitos teille kaikille ihanista kommenteistanne ja tervetuloa mukaan, Syysunelma!
Kyllä on taas todettava, että tämä blogistania on meikäläiselle tällä hetkellä se jokin, joka nollaa ajatukset ja pyyhkii pois rankan päivän pölyt, oli se sitten työpäivä tai päivä kotona (joka toisinaan, kuten tänään, vieläkin rankempaa kuin olla töissä ;)) Rakas sisustusharrastus, oman blogin (kuin päiväkirjan) kirjoittaminen ja teidän ihanien blogejen seuraaminen saavat aina hyvälle tuulelle! Nykyään tulee vietettyä vieläkin enemmän aikaa kotona kuin ennen, joten se kodin merkitys ja viihtyvyys on lisääntynyt entisestäänkin. Vapaana hetkenä, päivän päätteeksi, väsyneenä ei vaan jaksa enää miellyttää ketään toista (olen lisäksi palveluammatissa ;)) Ennen lasta lähdin usein miehen ollessa iltavuorossa jumppaan tai kahville kaverin kanssa, mutta nyt sitä on kotona lapsenkin takia, ja haluan vaan hetken aikaa itselle, ei jaksais kertoa kuulumisia tai rupatella niitä näitä, joten toki ovat ystävät jääneet vähemmälle huomiolle. Siitä mulla on usein hirveän huono omatunto, mutta toisaalta uskon, että ne tosiystävät ymmärtää, eivätkä odota anteeksipyyntöjä... Ne kyllä tietää, kuinka tärkeitä ovat :)
Hui, tulipas avauduttua... Oikeastaan halusin vain sanoa, että tämä bloggaaminen (sekä tietysti sisustus) on mulle se juttu, joka jollekin toiselle on (kuten mullekin ennen saattoi olla) jumppa-, tanssi- tai ratsastustunti, eli oma harrastus, joka auttaa jaksamaan arjessa, saa ajatukset muualle ja hymyn huulille :)
Eikä se vähennä yhtään ystävieni merkitystä minulle. Jos en nyt bloggaisi, katsoisin varmaan jotain tv-sarjaa tai selailisin jotain sisustuslehteä, koska en minä siltikään jaksaisi juuri nyt vaikka puhua puhelimessa... Huomenna voi taas olla toisin ;)


Nyt nukuttaa, ja koska enteilen meille 'ei niin rauhallista yötä', taidan lähteä hampaiden pesulle ja vällyjen väliin... Hyvää yötä kaikille ja voikaa hyvin!

Terkuin Liisa

10 kommenttia:

  1. Tulin just sulkemaan konetta joka on tässä törissyt hetken matkaa ittekseen -ajanut tiedostoja läpi- ja ajattelin vain toivottaa mukavaa huomista (siis tätä päivää), itse lähden heti aamusta lastenlasten kanssa touhuamaan, sitten töihin suoraan ja vasta joskus illalla olen kotosalla....piiiitkä päivä tulossa!
    Kerrankin suht ajoissa nukkumaan ...

    Kiva kun pikku-Peipponen alkaa olla paremmassa kunnossa :D

    VastaaPoista
  2. Hej! Finstege.. Vackert patina!
    Hoppas att ni mår bra !
    Kraam
    Sanne

    VastaaPoista
  3. Ihanalta tikkaat näyttää ja juuri noin on niin hyvät.MInäkin jätin tikkaat maalinrippeineen kaikkineen, ne jotenkin sopii niihin.

    VastaaPoista
  4. Ihastuttavat tikkaat!
    jättäisin juurikin tuollaiseksi:)
    meillä tulee upea kevätpäivä,
    lämmintäkin muutama aste ja saan nauttia siitä vapaalla:)

    ihanaa päivää sinullekin ystäväni<3
    hliterkut
    Päivi

    VastaaPoista
  5. Nuo tikkaat on kyllä ihanat, juuri oikealla lailla patinoituneet.
    Meilläkin lapset kiukutteleen, kun alkavat paranemaan -ekä se "kuuluu" niille ;) Mutta ehkä Peipposen tila alkaa pikku hiljaa paranemaan :)

    Meillä minä haaveilen hetkestä, jolloin saisin jonkun muun katsomaan lapsia, että saisin myös tehtyä kaikki siivoukset kunnolla. Ellellä on menossa kausi, että kaikki revitään kaapeista lattialle. Perässä juoksen koko ajan, ja Alex tekee hampaita, niin eipä siinä muuta tehdä kun juostaan... ja kannetaan reppanaa :(

    VastaaPoista
  6. Somat on tikkaat.Minäkin pidän omat tikkaat kasassa,kun vievät aika ison tilan avattuina.

    Toivotaan,että peipponen alkaa nukkumaankin paremmin:)
    Aurinkoista tistai päivää.

    VastaaPoista
  7. Todella hienot tuli tikkaista! Hyvä, että jätit ne ihan tuollaisiksi "elämää nähneiksi"! Muutenkin todella kauniilta näyttää tuo ruokailutilanne <3 Ihana toi valkoinen kaappi ja lipastokin on niin kaunis :)

    Samoja mietteitä minullakin bloggaamisesta ja harrasteista! Itsellänikin jäi harrastukset ja ystävät vähemmälle silloin, kun tytöt oli pienempiä...enkä edes kaivannut sellaista omaa aikaa ( en malttanut lähteä kotoa mihinkään ). Tosin sen seuraksena olen kyllä saanut muutamia lisäkiloja, mutta mitäs noista. Aika aikaansa kutakin.

    Toivotaan, että siellä Peipposen kiukkuamiset jo hellittää :)

    VastaaPoista
  8. Hienot on tikkaat. Ja kauniita kuvia muutenkin. Toivottavasti pikkuinen paranee pikkuhiljaa...

    VastaaPoista
  9. Onpa upeat tikkaat.Kannattaa pitääkin ne tuollaisena elämää nähneenä.Löytäisinpä jostain meille tuollaiset tikkaat.
    Teillä on muutenkin niin kaunista.Lipasto näyttää oikein kivalta noinkin.

    Toivotaan että peipponen antaa nukkua,olisiko kuitenkin vielä rippeitä sairaudesta.

    Mukavaa viikonjatkoa.

    VastaaPoista
  10. Voi että te ootte ihania! Kiitos kauheasti taas kommenteistanne!
    Täällä voidaan muuten hyvin, mutta Peipponen oli tänään vähintään yhtä huonolla tuulella kuin eilenkin...grrr...ei kai sitä aina jaksa kukaan hymyillä ;)

    Niin minäkin päätin, että ovat tikkaat paremmat noin, elämää nähneenä, ajan (ja maalitahrojen ;)) patinoivat!

    Kiva kuulla, että Suomessakin ollut tänään keväisempää :)

    Mukavaa tiistai-iltaa!

    VastaaPoista