tiistai 29. maaliskuuta 2011

Äidin tuomisia osa 2

Ihan ensialkuun ISO KIITOS Johannalle ihanasta Vaniljaisen esittelystä tänä aamuna hänen omassa SisustusUnelmia blogissaan!!! Sen myötä monta uutta lukijaa löysi tiensä tänne "meille" ja jäi heti lukijaksikin :) Tervetuloa siis kaikki uudet, toivon, että viihdytte matkassa!
Kiitos myös teille kaikille, uusille ja vanhoille, kivoista kommenteistanne edelliseen postaukseeni!

Kuten lupasin, lisää on tulossa, eli niitä äidin tuomia kivoja juttuja :)

Kerran äidille jutustelin, että voi kun löytäisin jostain sellaisia vanhoja puulestejä, johon äiti, että hänellähän on niitä ainakin pari kappaletta mökillä jemmassa...tulleet aikoinaan talokauppojen mukana. No mutta, sepäs sattui! Tämän komeuden äiti toi siis nyt mulle tuliaisena...



En tiedä maalaisko... en nyt ainakaan heti. On minusta oikein kaunis tuo lesti noinkin, puisena, ruskeana...


Tänään oli taas ihanan kaunis päivä, aurinko paistoi, pieni tuulen vire kävi, mutta oli kuitenkin toistakymmentä plussalla. Tuulen mukana tuli välistä joku pieni pilvenhattara, mutta ei haitannut, terassilla vietettiin koko iltapäivä! Peipposen puolen tunnin tirsojen aikaan nautin auringosta äidin tuomien sirkusaakkosten (Pandan lakupussin tuhosin jo eilen...) kanssa, vanhoja JDL magazineja lueskellen... 

Nautimme myös herkullisen, kevyen kenttälounaan ulkona, tuoreiden sämpylöiden, salaatin ja viinirypäleiden kera... Äsken huomasin, että olen tainnut naamasta jo ruskettuakin :D
Kattaus kovin samanvärinen ja -tyylinen kuin männä viikolla kahvitellessakin... Mun on pakko saada ostettua edes uusia servettejä ;) Noista kaitaliinoista tykkään kovasti... Olen ne itse ommellut Linumin kankaasta, alunperin ruokapöydälle, eli olkkariin, mutta niistä on tainnut nyt tulla tämän kesän terassiliinat ;)


Löysin pari viikkoa sitten sattumalta ison anttiikki/ vanhojen tavaroiden kaupan tästä suht läheltä meitä, kun kävimme lähikunnassa hakemassa niitä mun ikkunaluukkuja. Ajoimme siitä ohi ja niin ihanalta näytti jo isot, vanhat puurakennukset ulkoa päin, että sinne on päästävä, päätin! Koko piha-aluekin oli jo täynnä kaikenmoista "rojua". Huomenna suuntaamme siis sinne äidin kanssa! Peipponen jääköön kotiin isin kanssa, jotta me naiset saamme rauhassa koluta ja nuuhkia vanhoja tavaroita, hih, en malta odottaa!!!

Nyt mukavaa tiistai-iltaa kaikille, jotka tänne kurkistavat! 

Terkuin Liisa

13 kommenttia:

  1. Voi kuinka ihania tuliaisia oletkaan saanut! Lestin jättäisin juurikin tuon väriseksi :) Nyt alkoin oikein harmittaa, kun en aikanaan ottanut tuollaista mummolastani mukaan, kun siellä pengoimme aarteita.

    Ihanat myös nuo kärkkärit! Tulee omat balleriina-ajat mieleen :) Omia balettitossuja olin tyhmänä laittanut säilöön ulkovarastoon ja homeeseenhan ne menivät :(

    Hyviä löytöjä huomiselle :)

    VastaaPoista
  2. Tuollaiset lestit meinasin ostaa Berlinista viime vuonna mutta oli mielestäni liian kalliit , mutta jälkenpäin harmittaa...
    Ha det bra !
    Kraam
    Sanne

    VastaaPoista
  3. Kivoja tavaroita olit taas löytänyt.
    Minun blogissa on jotain sinulle:)

    VastaaPoista
  4. Älä maalaa lestiä, olen itse jättänyt kaikki "naturelleiksi", niissä on mielestäni niin se jokin :)

    Ompas sulla ihanankuuloinen aarrekauppa lähellä, ne on vaarallisia paikkoja kukkarolle ;) Meilläkin on sellainen sitten siellä uudessa paikassa... Auts!

    Mukavaa loppuviikkoa toivottelen täältä yövuorosta...

    VastaaPoista
  5. Mielenkiinnolla odottelen mitä löytäjä teette kun pääsette kaksin seikkailemaan ☺

    ...täällä vielä kaappia odotellaan, maaali on jo valmiina...

    VastaaPoista
  6. Mahtavaa, että olet löytänyt aarteita täynnä olevia putiikkeja myös kotikulmilta! Mulla on nyt sisustukseen liittyvien heräteostosten kielto päällä. Niitä tyynynpäällisiä saa metsästää ja yhden puulaatikon Mokosta saan vielä hakea, mutta muuten pitää hieman säästää muiden viimeaikaisten hankinojen vuoksi. Hyvä syy samalla keskittää sisustustarmoa ompelukonepöydän tuunaamiseen ja peilien hiomiseen ;)
    Innolla odottelen mitä aarteita löydätkään!

    VastaaPoista
  7. Kiitos kaikille teille ihanille kivoista kommenteistanne!

    Iida ja Sanne, mulla kans niiiin monta kertaa harmittanut, että "siellä ja siellä, sillon ja sillon olisi ollut käsillä stä tätä tai tota..." ja jäänyt kuitenkin hankkimatta/ pelastamatta...ei ole sillä hetkellä tuntunut niin tärkeältä joku juttu, mutta jälkeenpäin sit saa surkutella :(

    Voi Mia, ihana oot! Kiitos miljoonasti tunnustuksesta! Tulin tosi iloiseksi :) Pitääpä miettiä 7 paljastusta itsestä ja laittaa postausta tulemaan ;)

    Krista, kyllä mä taidan nyt ihailla tuota lestiä ihan tuollaisena, puun värisenä... Nyt se lepäilee tikapuilla astetta alempana, valkoisen liinan päällä ja pääsee siin jotenkin vielä paremmin oikeuksiinsa.
    pelottaa jo huomminen, että löydän jotain ihanaa, mitä ei voi vastustaa...
    Mukavaa yövuoroa sulle!

    Pepi, minä lähinnä pelon sekaisin tuntein odottelen ;) Mutta intopinkeenä tottakai!!! Ja minä jännityksellä odotan, minkä värinen kaapistasi tulee....Joko siis kuljetus järjestynyt??

    Zoe H. Ei nyt liiotella, siis puhuta monikossa putiikeista, mutta huomista aarreaittaretkeä odotan kyllä innolla, että onko flop vai pop ;)
    Kiva nähdä, millaisen ompelukoneesta tuunailet!

    Hyvää yötä kaikille!

    VastaaPoista
  8. Tervehdys Liisa.
    Ihan ensimmäisenä , nyt jos mut näkisit olisin ihan vihreä naamastani...niin kateellinen olen tuolle yli kymmenen asteen lämmölle ja ihan selvälle keväälle teillä siellä Saksassa. Kääks...tahtoo kevään myös, puhalla Liisa meille leppoisat tuulet sieltäpäin niin pääsemme mekin kevään viettoon...:)
    Ihana lesti, elä maalaa, kuuluu mielestäni olla ton värinen. Mutta tietty jos tuntuu, että sopii paremmin valkoisena, tai muunkin värisenä niin siitä vaan sutimaan..heh..:)
    Ihanan leppoisa tunnelma välittyi tuosta postauksestasi, mukavaa kun saat viettää aikaasi äitisi kanssa ja pääset kiertelemään aarreaittoja hänen kanssaan.

    Väinö lähettää Usva-neidille, lurps, lurps-nuolaisut ja tuumaa, että siinä neito hänen mieleensä. :)

    Ja minä toivon sinulle mukavaa viikkoa.

    VastaaPoista
  9. Ihana lesti. Oiskohan mun mummilan vintillä tuollaisia kun pappani oli aikanaan suutari. Teillä on kiva päivä tiedossa äitisi kanssa. Melkein kateeksi käy ;) Aurinkoista päivää!

    VastaaPoista
  10. Ihana puulesti!
    Ihanan lämmintä siellä jo on! Meilläkin paistaa aurinko mutta on vain yksi aste lämmintä.
    Mukavaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista
  11. Minä maalaan yleensä kaiken, mutta nyt sanoisin älä maalaa. Näyttää ihanalta!
    Voi mikä keväinen ilma siellä jo on! =)

    VastaaPoista
  12. Kauniit on lestit! Jätä ihmeessä tuollaisiksi. Minua harmittaa, kun omani ovat heti valkaistuneet ja olenkin jo pitemmän aikaa etsinyt originaaleja.

    Lähetä se kevät meille tänne, jookosta joo !?!

    Mukavaa keskiviikkoillan jatkoa!

    Satu

    VastaaPoista
  13. Heippa kaikille! Ja kiitos kivoista kommenteistanne!

    Tuija, ihan varmasti puhallan! Siis niitä lämpöisiä tuulia sinne Pohjolan suuntaan ;) Usva-neiti myös kovasti ihastuksissaan Väinö-herran komeudesta ;) Lähettää lurpseja takaisin!

    Virpi, sinne äkkiä tonkimaan! Voisin kuvitella, että suutarin vinninltä voisi löytyä paljon muitakin mielenkiintoisia ja kauniita aarteita!

    Susanne, pääasia, että aurinko paistaa, kyllä se lämpö pian teillekin koittaa :)

    Christina, niin on, nyt ollaan kyllä saatu nautittua upeasta säästä jo pitkään!

    Ja kaikille vielä, että kyllä minä tuon lestin tuollaisena puunvärisenä pidän, on kaunis juuri noin, tuo vähän rustiikkia muuten niin valkeaan kotiimme :)

    Ihanaa keskiviikkoiltaa kaikille!

    VastaaPoista