torstai 24. maaliskuuta 2011

Hyvä päivä, hyvä mieli :)

Tänään on ollut aivan ihana päivä! En tiedä, mistä aloittaisin... joten aloitan aamusta...loogisesti ;)

Peipponen heräsi hyväntuulisena ja lähdimme aamusella ystävien (minun ystävän ja hänen poikansa) luokse aamiaiselle. Siellä vierähti yli puolenpäivän, kaupan kautta kotiin. Oli tosi kiva aamupäivä, molemmat lapsukaiset iloisena ja äidit saivat jutustella pitkästä aikaa kunnolla.

Kotiin tultuamme minua odotti postilaatikossa ihana yllätys. Eräs ihanainen ystävä täältä blogistaniasta oli lähettänyt mulle pienen lahjan :) Tiesin, että jotain on postissa tulossa, mutta olin aivan ällikällä lyöty, kun avasin soman paketin. Tätä en ollut pienessä mielessäkään aavistanut! Kaksi kaunista, ihanilla teksteillä varustettua tiskirättiä! Joskus oli postausten lomassa puhetta, että minusta nuo ovat ihania, ja ostan niitä usein Suomessa käydessäni, enkä edes raaski käyttää, jos en tiedä, että olen lähiaikoina saamassa uutta tilalle. Tämän hetkinen "home sweet home" -rättini on ollut keittiössä koristeena...
Kiitos Mia! Olet ihana! Mieletöntä on se, että joku on minua ajatellut siellä kaukana ja halunnut nuo lähettää, vaikkei edes "sillai" tunneta toisiamme :) Piristit todella päivääni...ja montaa seuraavakin päivääni!



Enkä mä kyllä tiedä raaskinko näitäkään käyttää. Nyt komistavat keittiötä aitiopaikalla tiskialtaan reunalla :)


Sitten touhusimme koko perhe terassilla, pikapesaisin mm. ulkokalusteet jne. Iltapäivällä tulivat Peipposen Saksankummit kyläilemään ja vietimme terassikauden avajaisia, kilistelimme kesän alulle :) Tänään oli aivan mielttömän lämmin, t-paitasillaan istuimme koko iltapäivän terassilla kahvitellen ja herkutellen ja vähän viiniäkin siemaillen...
Tässä muutama kuva tämän päivän kattauksesta.





Terassia ei ole nyt vielä muuten juuri laiteltu, vähän vain siivoiltu vasta. Kukkia ja muuta sisustusta laittelen, kunhan nyt yötkin vielä vähän lämpenevät. Myös uudet istuinpehmusteet ovat hankinta- tai tekolistalla, en ole vielä ihan päättänyt minkälaiset ja teenkö itse tyynyt vai ostetaanko valmiina... Eli lisää kuvia terassiltamme, kunhan kevät vielä vähän etenee :)


Ikkunaluukkujen maalauksen aloitin eilen (yllä olevassa kuvassa näkyykin vähän toista luukkua) , tänään en ehtinyt jatkaa, mutta huomenna päivä uus, joten toivoisin viikon loppuun mennessä saavani jotain valmiiksi. Nyt on miehelläkin vapaata, joten helpottaa, kun on kaksi viihdyttämässä pikkuneitiäkin :) Huomeniltana viemme sekä lapsen että koiran isoäidin hoiviin illaksi ja yöksi ja pidämme "Date nightin", eli vietämme aikaa ihan vaan kaksin, käymme syömässä rauhassa, ilman kiirettä, oman kylän italialaisessa ja nukumme yön rauhassa kotona, ilman öisiä herätyksiä... Tekee hyvää välistä ihan parisuhteellekin ;)

Nyt miehen seuraksi tuonne köökkiin, jossa hän meille paraikaa taikoo iltapurtavaa...

Mukavaa torstai-iltaa kaikille teille, jotka tänne kurkistatte :) Kiitos ihanista, mieltä piristävistä kommenteistanne ja tervetuloa uudet lukijat! Jo 40 lukijaa seurailee touhujani, vau, enpä olisi uskonut kaksi kuukautta sitten, kun Vaniljainen sai alkunsa... Tästä on mukava jatkaa!

Lämpöisin terveisin

Liisa

7 kommenttia:

  1. Iltaterkut ystävälle!
    täällä on ilo piipahtaa ja
    lukea kuulumisianne:)
    Mukavaa kuulla että päivänne oli onnellinen ,
    ihanan lämmintä kevättä jo siellä ja
    suloista ja kaunista kattaustakin terassilla:)
    ... täällä tuuli puhisi ja
    pakkanen paukkui koko päivän:(

    Lämmin halaus ystäväin<3
    päivi

    VastaaPoista
  2. Ole hyvä vain:) Välillä on kiva piristää muita, ja tulit mieleeni kun näin nuo:)
    Teillä on jo niin ihanan aurinkoisen näköistä. Täällä rannikolla on iltapäivästä asti tuullut todella lujaa ja välillä pyryttääkin :(

    VastaaPoista
  3. Voi elämä miten ihanan lämmintä! Me ulkoillaan viikonloppuna näillä näkymin pakkasten saattelemana ja tänään voimakas tuuli saatteli askeleeni pitkin katuja vinhaa vauhtia. No toisaalta vastaavat lämpötilat meillä nyt herättäisi enemmänkin suurempaa huolta ;)
    Nautinnoillisia kevätpäiviä!

    VastaaPoista
  4. Eiks tämä blogistania ole ihmeellinen maailma ☺
    Joulukuun kahdeksas lähti minultakin eka postaus -ihmeellistä missä nyt ollaan!

    Kateeks käy tuo T-paita osio, täällä varsinainen myrskytuuli!!

    Mukavaa loppuviikkoa, nauttikaa ihanasta vapaudesta♥

    VastaaPoista
  5. Kiitos Päivi, olet ihana, tosi kiva kuulla, että mielelläsi piipahtelet :)
    Halaus myös Sinulle, hyvää yötä :)

    Mia, olen edelleen ihan ällikällä lyöty kauniista eleestäsi, oikeastaan sanaton...teit minut suunnattoman iloiseksi :) Kiitos vielä! Mun oli tarkoitus tulla sua kyllä ihan henkilökohtaisestikin kiittämään (meilitse), mutta ehdit kommentoimaan tänne ennen kuin pääsin sulle kirjoittamaan. Tämä muistetaan... ;)

    Zoe H.: Tänään juuri sanoinkin tuossa terassilla istuessamme, että kuvitelkaa nyt, että on vasta maaliskuu, Suomessa satelee paikka paikoin vielä lisää lunta ja pakkanen paukkuu...tai tulee räntää...Ei tämä sää täälläkään mikään itsestäänselvyys ole tähän aikaan vuodesta.

    Älä suotta kadehdi, tännekin luvattu viikonlopusta alkaen taas kylmempää ja pilvistä...nautitaan nyt säteistä siis niin kauan kun niitä riittää ;)
    Kyllä, olen muuten just sunkin blogimenestystäsi ihaillut, että niin lyhyessä ajassa niin paljon lukijoita ja vierailijoita! Tosi hienoa, mutta ihmekös tuo...Mummun huusholliin jää koukkuun ;)
    Me nautimme huomenna aivan takuuvarmasti vapaudestamme :)

    Kiitos ihanista kommenteistanne, hyvää yötä ja kauniita unia!

    VastaaPoista
  6. Kateellisena täällä,olisipa täälläkin jo terassikelit.Mutta ei,eilen tuiskusi vaan lisää lunta,nyt tosin paistaa aurinko.
    Lunta on kyllä niin paljon,että saahan nähdä sulaako vapuksikaan.Toivottavasti.

    Täällä blogimaailmassa on todella ihania ihmisiä,se täytyy myöntää.Kiitokset sinullekin kivasta kommentista.
    Vuoden aikana minäkin olen saanut todella hyviä ystäviä täältä ja osan kanssa ollaan sähköpostiyhteydessäkin.

    Oikein mukavaa viikonloppua sinne teidän koko perheelle.

    VastaaPoista
  7. Kyllä ne Jaana vielä sinnekin ennättää, terassikelit meinaan :)
    Vappuna lunta, kuulostaa kyllä kieltämättä hullulta, mutta pidetään nyt pottuvarpaatkin pystyssä, että siihen mennessä sulaisi...ees enimmät ;)
    Kiitos itsellesikin, kun jaksat aina piipahtaa ja kommentoida turinoitani, aina tulee hyvä mieli :)
    Ihanaa viikonvaihdetta teillekin, koko perheelle! Lähetän teille auringonsäteitä :)

    VastaaPoista