torstai 3. maaliskuuta 2011

Peilikaappi ja enkelikauppa

Enpä olisi uskonut, että näin nopsaan saan kylppärin peilikaapin tuunattua, mutta toisaalta, malttamaton kun olen...


Tässä 'ennen' kuva...valkoinen juu, mutta muuten ei sitten juurikaan mun tyylinen..tai siis yksinkertaisesti liian uudenaikainen ;)


Niinpä sivussa olevat lasihyllyt saivat valkoisen värin ja niiden reunoihin kiinnitin pitsinauhaa. Sivujen peilitakaseinät tapetoin herkällä kukkatapetilla, tarkka silmä tunnistaa sen muutaman päivän takaisesta posliinikaappipostauksesta :)



Tässä siis nyt kokonaisuus allaskaapin kera... Olen kyllä tosi tyytyväinen ja iloinen, että uudistus tuli tehtyä!


Sitten enkelikauppaan... Kuten tänään päivällä kerroin, niin vietimme Peipposen ja ystäviemme kanssa iltapäivää kaupungilla. "Kaupungilla" eli Göppingenin keskustassa on myös yksi ihana, (harvinainen) kauppa, jossa on aina pakko piipahtaa ihailemassa, jos vain on tilaisuus. Nimittäin Pusteblume...jota yleisesti sanotaan enkelikaupaksi. Nimi tarkoittaa muuten suomeksi sitä siitepölyvoikukkaa, jonka voi puhaltaa ('pusten') ilmaan...


Kaupassa on ihanan rauhallinen, harmoninen tunnelma, tavaroiden sekamelskasta huolimatta ;) Koukkuja, kylttejä, sydämiä, kaikenmaailman koristeita, rautaisia ja puisia hyllyköitä...


Tyynynpäällisiä, lyhtyjä ja PALJON erilaisia enkeleitä...


...Tarjottimia, koreja ja tauluja...
Pieni puoti on kierrettävä monen monituiseen kertaan, jotta edes murto-osa ihanista tavaroista tulisi huomattua. Ja joka kierroksella silmä löytää jotain uutta ihailtavaa :)


Näitä ihania, erivärisiä ja -kuvioisia peittoja voisin ihmetellä loputtomiin... ja ottaa niistä vaikka jokaisen kotiin mukaan :)


Ulko-oven edustalla pinnasänky täynnä ihania, toinen toistaan kauniimpia tyynyjä... Samainen sänky löytyy muuten meiltä Peipposen huoneesta ;)


Ja tälläkään kertaan en voinut aivan tyhjin käsin kaupasta lähteä. Mulla taitaa olla joku pakkomielle koukkuihin... Kaunis, takorautainen seinäkoukku tarttui taas kuin väkisin mukaan. Onkohan tää joku sairaus...? 

Vielen Dank, dass ich für meinen Blog fotografieren durfte, liebe Besitzerin von Pustenblume! 

Kahta erilaista pitsinauhaakin sain ompelukaupasta ostettua...nyt on taas muutama metri mistä tuunailla, ommella ja askarrella :)

Mukavaa torstai-iltaa toivottelee

Liisa

8 kommenttia:

  1. Upeasti tuunailit ton peilikaapin !
    Voi tuonne kauppaan tahtoisin minäkin ihmettelemään ja ihailemaan :)

    VastaaPoista
  2. Tulipas peilikaapista kaunis!
    Aivan ihanan näköinen kauppa,
    tuolla kuluisi hetki ja toinen ihastellessa:)

    Kivaa perjantaipäivää ystäväni<3
    yöterkut
    Päivi

    VastaaPoista
  3. Wau, ihana kaappi tuli kertakaikkiaan. Kerrotko millä maalilla maalasit nuo lasihyllyt,kestääkö maali niissä? Ja tuo tapetointi on tosi hyvä idea. Millä kiinnitit tapetit? Sitähän vois jollakin kauniilla paperillakin seinät tuunata. otan ideat itselleni kiitos.

    VastaaPoista
  4. Vessan ilme muuttui ihan täysin :) Olit onnistunut hyvin.
    Ihana kauppa, varsinkin nuo päiväpeitot sais tulla tännekkin myyntiin :)

    Oikein hyvää viikonloppua teille!
    Mia -Willa Oliviasta

    VastaaPoista
  5. Kiitos kaunis kommenteistanne :)
    Liisa, maalasin lasihyllyt ihan tavallisella akryylipohjaisella maalilla, jolla maalaan kaiken muunkin, siis huonekaluja ym, esineitä, puuta, metallia jne. Tuntuisi kestävän ;) Ja hyllyt näyttävät nyt ihan puisilta! Tapetin liimasin perusliimalla kiinni. Katsotaan miten pysyy ajan kanssa, kun kylppärissä kuitnekin kosteutta jne. mutta ainakin tarttui tosi hyvin ja tuntuisi nyt olevan tiukasti kiinni :)
    Oikein hyvää viikonloppua kaikille!
    Aurinkoiset terveiset!

    VastaaPoista
  6. Niin ja vielä piti sanoa, että kiva, jos sait vinkin itsellesi Liisa! Toki voisi käyttää jotain kaunista paperiakin!

    VastaaPoista
  7. Kiva tuunaus siellä peilikaapilla:))
    Ja niin ihanalla tapetilla.
    Romanttisuus rehottaa.Oiva esimerkki miten pienellä vaivannäöllä saa ihanan uudistuneen ilmeen:))
    Ja puoti on kyllä kutkuttavan ihana.
    Mukavaa viikonloppua:)))

    VastaaPoista
  8. Tulin tänne heti vastavierailulle ja ihanaltahan täällä näyttää! Hyvin kauniisti tuunattu peilikaappi. Mukavaa viikonloppua sinne!

    VastaaPoista