tiistai 8. maaliskuuta 2011

Yhtä jos toistakin...

No nyt on taas tapahtunut! Mistähän sitä aloittaisi...

Ensinnäkin kiitos kauheasti kaikista kivoista kommenteista ja vierailuista Vaniljaisessa! Iloitsen joka kerta, kun huomaan kävijämittarin luvun suurenneen ja vielä enemmän, kun saan lukea iloisia viestejä :)
Tervetuloa myös kaikki uudet lukijat!

Tänään oltiin koko aamupäivä mieheni kotikaupungissa hevosmarkkinoilla, mieheni isoäitikin oli mukana. Täällä on taas ihana keväinen sää, aurinko paistanut aamusta asti ja puoliltapäivin näytti auton mittari +11,5! Eli siis täydellinen markkinapäivä. Peipponen taisi nähdä ekaa kertaa niin läheltä hevosia, ja ihaillen niitä tarkkaili. Minulle tarttui markkinoilta mukaan puinen tiskiharja, joillaista olen halajanut keittiöön koristeeksi ;) Maksoi huimat 2€...kun en ostanut ekasta kojusta, jossa pyysivät prikulleen samasta harjasta 7€!!


Ja nyt näyttäisi siltä, että anoppini taloyhtiön saneerausprojekti on varsinainen kultakaivos tälle rojunkeräilijälle ;) kun ihmiset tyhjentävät rempan alta varastotilojaan... Tänään siitä ohiajaessamme pisti silmään tämä ihana, vanha vanna. Mies vähän pyöritteli päätään, kun käskin pysäyttää ja kävin sen sieltä roskisläjästä noukkimassa matkaamme, mutta minäpä olin vain yhtä hymyä uuden aarteeni johdosta :D
Aina kannattaa pitää silmät auki! Totesin ukolleni vain, että huomaatkos kuinka helppo oikeastaan olen miellyttää, ei mulle kalliita lahjoja tartte ostella, senkun vain kierrät roskiksista penkomassa...


Nyt on pikkuinen kaappikin valmiiksi tuunattu ja se pääsi olkkarin seinälle paikalle, jossa ihan alunperinkin oli (taannoisissa olkkarikuvissani siinä paikalla oli maisemataulu)... Hyllyn reunaan, mitäs muutakaan kuin pitsiä ja pääsiäistä odotellessa asetelma koostuu munakupeista, posliinipupusta ja muutamasta helmililjasta lasipurkissa. Se näyttää nyt oikein kivan keväiseltä ja olen tosi tyytyväinen kokonaisuuteen muutenkin. Valkoisena parempi ;)





Tämä meillä jo monta vuotta palvellut kello oli alkanut kyllästyttää oikein toden teolla meikäläistä. Se on kiertänyt huoneesta toiseen ja pöydältä toisen päälle, mutta muutama viikko sitten otin sen kokonaan pois esiltä. Nyt sitten ajattelin kuitenkin yrittää pientä pelastusta ja se onnistui. Kello pääsi uudessa asussaan vaihteeksi makkarin lipaston päälle aikaa näyttämään. Sopii nyt tosi kivasti sinne, lehtikorin ja Ikean tuunatun lapun kaveriksi :)



Markkinoilta kotimatkalla kävin vielä ostamassa itselleni Naistenpäivän ruusun ruukussa. Jos sen saisi pidettyä hengissä, niin olisi kiva siirtää ulkoruokintaan terassille kesäksi.
Sen myötä toivotankin kaikille teille ihanaisille naisille hyvää, kaunista ja onnellista Naistenpäivän iltaa!




Aurinkoisin terkuin

Liisa

10 kommenttia:

  1. Ihanaa Naistenpäivää Liisa! Mahtavaa kuulla, että joku muukin on ostanut ihan itse itselleen kukkia ;) Meidän kotiin tuli 20 nippu tulppaaneja, jotka sitten kuitenkin mahtuvat purnukkaan maljakon sijaan nipin napin !

    VastaaPoista
  2. Ihana sinkkivanna, meilläkin tuontyyppisiä 2 kappalein ja mies ei ymmärrä miksi....*höh* Toinen on ostettu ja toinen löytyi talomme alta, kun muutimme. Tuo kaappi on kaunis valkoisena ! Kyllä ne tavarat vain aina löytävät paikkansa, eikös vaan?

    Ai niin, olen nyt lukijasi ja aion käydä "kylässä" vastedes ;D Ihanaa naistenpäivän iltaa!

    VastaaPoista
  3. Kylläpä kaappi on nyt edukseen!! Ihana sinkkivanna, kyllä sitä silmät pitämällä auki löytää löytöjä. Minun mies ei kyllä toisi mistään hinnasta mulle , sanoo ettei romuja kotiin roudaa :( Ja minäkin just niistä romuista tykkään!!!:)
    Mukavaa naistenpäiväniltaa.

    VastaaPoista
  4. Olipas halpa tiskiharja:-)
    Vanna on niin upea!!!! Minun mies on jo oppinut, että toisten romu on meidän mamman aarre:-)
    Mieheni oli vasta pelastanut minulle työmaan roskalavalta ihanan vanhan puutynnyrin.
    Hyvää naistenpäivän iltaa<3

    VastaaPoista
  5. Tässä sen näkee että tuunaus kannattaa aina ♥
    Ja silmät aiki kulkeminen :DD

    VastaaPoista
  6. Todella kaunis kaappi. Kyllä minäkin olisin ollut yhtä hymyä tuollaiselle vannalle :)

    VastaaPoista
  7. Sielläpä on jo upeat keväiset ilmat:)Täälläkin on aurinko paistanut,mutta tuuli on viilentänyt ilmaa miltei joka päivä.Perjantaiksi tulossa lumipyryä:(
    Kaunis kaappi ja pitsireunus on niin suloinen siinä.Samoin kuin lampussa.Kiva idea:))
    aurinkoisia kevät päiviä:)

    VastaaPoista
  8. Kiitos kiitos kiitos, ihanista kommenteistanne :)

    VastaaPoista
  9. Aivan ihania juttuja olet saanut, kyllä nuo tuollaiset on ihania aarteita ja sua on onnistanut, kun kerkesit ne itsellesi saamaan.Toiset heittää pois ns.romua ja se on meille hyvä..;)
    Voi kun luin kateellisena + 15 astetta...kääk..en kestä...;) mutta on pakko vaan odottaa noita kelejä myös tänne.

    VastaaPoista