tiistai 1. maaliskuuta 2011

Verhojen monta elämää...

Tympäännyin tänään lopullisesti kylppärimme allaskaappiin, joten "verhoilin" sen!
Jo jonkin aikaa olen miettinyt, mitä tekisin...hankkiako kokonaan uudet mööpelit (nämä tän hetkiset allas- sekä peilikaappi ovat entisten asukkaiden jättämät, ja ovat saaneet kelvata, ovathan ne sentään valkoiset ;) ja muutenkin uuden veroiset) vai yritänkö jotain näistä tuunailla, kun ei ne vaan ole oikein mun makuuni...

Nyt kävi sitten näin...


Nuo verhot olivat meillä aikanaan makkarissa täyspitkinä sivuverhoina...öö, entistä edellisessä kodissa. Edellisessä kodissa tein niistä puolipitkät sivuverhot vierashuoneeseen. Viimeiseksi ne ovat toimineet sohvapöydän liinana oltuaan ensin kaapin hyllyllä useamman kuukauden ja nyt ne saivat uuden elämän kylppärissä :) Ja niistä jäikin vielä hyvin kangasta ainakin kahteen verhokappaan tai vaikka tyynynpäällisiksi ;)


Innostuin nyt niin kylppärin uudesta ilmeestä, että napsin pari muutakin kuvaa...





Palataan vaikka siihen peilikaappiasiaan, kunhan keksin, mitä sen kanssa tekisin ;)

Hyvää tiistai-illan jatkoa kaikille!

Terkuin Liisa

15 kommenttia:

  1. kauniisti tuunattu allaskaappi:)
    Kylppärissänne on ihanan
    romanttinen tunnelma,
    paljon ihastuttavia yksityiskohtia!
    Iloa keskiviikkopäivääsi<3

    yöterkut
    Päivi

    VastaaPoista
  2. Ihana tuunaus allaskaapille.Ja muutoinkin niin kaunista tunnelmaa kylppärissä.Pitsiä,ruusuja ja enkeleitä.Tykkään kovasti:))
    Mukavaa viikon jatkoa:))))

    VastaaPoista
  3. Hi Liisa,
    your blog is so wonderful!!!!! I´m a follower now
    have a nice day
    Astrid

    VastaaPoista
  4. Kiitos kauniista kommenteista! Jännä, miten paljon yksi verho saa aikaiseksi... nyt pääsevät kaikki muutkin yksityiskohdat paljon paremmin oikeuksiinsa :) Olen tosi iloinen, että sain homman lopulta tehdyksi ja tykkään lopputuloksesta itsekin kovasti :)

    Hi Astrid! I'm so happy that you found my blog and liked it :) I checked yours Bears right away and am a follower of your blog as well now! I love those cute teddys!!!! Are you German by the way? I'm a Finn living in Germany :)

    Wish you all a great day!!!

    Liisa

    VastaaPoista
  5. Kyllä olet kauniisti laittanut kylppärin.Wau!! Oikein tunnelmallinen ilme.
    Täällä paistaa aurinko ja vettä tippuu räystäiltä, joko se kevät on?:)

    VastaaPoista
  6. Kauniilta näyttää! Todella onnistunut tuunaus allaskaapille! Muutenkin kylppäri näyttää kauniille!

    VastaaPoista
  7. Wow! :) Upea uudistus. Tuollaista suunnittelin tänne meillekkin, mutta nyt ei laiteta mitään enää, vasta seuraavaan... 1,5kk jäljellä odottelua... Huoh!

    VastaaPoista
  8. Kiitos kaikille :)
    Liisa, kyllä mä olen ainakin nyt päättänyt, että tuo täällä viimesen vuorokauden myräköinyt tuuli toi kevään tullessaan! Sininen taivas ja 7 plussa-astetta jo siitä hyvänä merkkinä tänään :)
    Krista, en malta odottaa, että pääsen lukemaan postailuitasi uudesta talosta ihanien kuvien kera... 1,5kk menee lennossa!!

    VastaaPoista
  9. Kiitos vinkistä.Meillä on täällä kylppärin uudistus meneillä.
    Irrotin vanhan allaskaapin ja heitin roskiin.Nyt olen suunnitellut uutta sen tilalle.

    Kaunis teidän kylppäri.Niin romanttinen.

    Mukavaa loppuviikkoa.

    VastaaPoista
  10. Kiitos Jaana, kiva, jos sait vinkin ;) Hauskaa kylppärin uudistusta teille! Esittelehn sitten, kun tulee valmista ;)
    Allaskaapin uudistuttua suunnittelen jo sen peilikaapin tuunausta...toivottavasti pääsen pian esittelemään jotain kivaa senkin tiimoilta...
    Mukavaa illan jatkoa kaikille!

    VastaaPoista
  11. Juuri tänään seisoin karmaisevassa kylppärissämme miettimässä millä saisin siitä siedettävämmän! Ei ole verhoiltavaa allaskaappia, mutta pensseliä voisin ehkä näyttää ja sitä myötä edes hieman raikastaa... Kaakeleihin ei vaan auta mikään muu kuin uudet kaakelit, jotka toivottavasti saadaan putkirempan yhteydessä! Sitä ennen siis tehtävä jotakin mienempää tuunailua ja mikäs paremmin motivoi kun blogisi lueskelu :)

    VastaaPoista
  12. Ei muuta kuin sutimaan, Zoe H.! Kiitos kivasta kommentista! Kaakeleitakin voi muuten maalata...olen nähnyt niin tehtävän joskus jossain telkkarin sisustusohjelmassa...Ja jos putkiremppa edessä niin ei ei kai kauheasti menetettävääkään ole ;)

    VastaaPoista
  13. Oi kuinka ihana ja kaunis blogi löytyi omaan suosikki listaani! Tulen pian uudestaan!

    VastaaPoista
  14. Ihanaa kuulla, Johanna! Kiitos kauniista kommentistasi! Kiva kun löysit Vaniljaiseen ja liityit lukijaksi :) nähdään pian taas!
    Aurinkoista viikonvaihdetta!

    VastaaPoista
  15. Ihanaa kuulla, Johanna! Kiitos kauniista kommentistasi! Kiva kun löysit Vaniljaiseen ja liityit lukijaksi :) nähdään pian taas!
    Aurinkoista viikonvaihdetta!

    VastaaPoista