torstai 17. helmikuuta 2011

Ihana päivä ihanan ystävän kanssa

Tänään vietin koko päivän hyvän ystävän kanssa. Emme olleet nähneet toisiamme moneen kuukauteen. Miehelläni oli vapaa päivä ja koska Peipponen on yhä kipeänä, jätin lapsukaisen hyvällä omallatunnolla kotiin ja lähdin ystäväni luokse.

Tämä ystäväni on samanlainen sisustushullu kuin minäkin, eli ensinnäkin oli ihana nähdä livenä hänen kotinsa niin pitkästä aikaa. Hänen asuntonsa on oikea Shabby-taivas. Kun astun ovesta sisään, alan ahmia silmilläni kauniita asetelmia ja yksityiskohtia, kuluneita huonekaluja ja romanttisia tauluja ja ihania tekstiilejä... Ensin kierretään yhdessä tuota kaunista kotia ja käydään läpi kaikki muutokset, uudet esineet ja vähän vanhojakin. Nautin suunnattomasti ystäväni luona olosta! Ainoa huono puoli on, että siellä kyläiltyä ei oma koti tunnu enää mitenkään erityseltä...

Sitten vaihdetaan lahjat ja tuliaiset :) ...sekä sisustuslehdet. Vein taas ystävälle selailtavaksi minun uusimmat lehteni, sain häneltä omat vanhat takaisin sekä monta uutta ihanaa lainaksi. Odotan jo huomista Peipposen päivuniaikaa, kun saan uppoutua niihin kaikessa rauhassa kahvikupposen kera.

Muiden juttujen ohella tapaamisiimme on aina kuulunut ruoka ja herkuttelu. Tällä kertaa sain ihania itsetehtyjä pinaatti-ricotta-tortellineja. Niitä tulen varmasti tekemään ihan lähiaikoina myös kotona, niin olivat viedä kielen mennessään!

Lounastelun jälkeen seurasi pari tuntia shoppailua. Kävimme yhdessä suuressa vanhojentavaroiden liikkeessä. Siellä myydään kaikkea mahdollista vaatteista ja kengistä antiikkihuonekaluihin. Tällä kertaa mukaan tarttui kuitenkin vain pari vanhaa, valkoista liinavaatetta. Toinen pitsiboordilla, toinen kauniilla kirjailulla. Toinen vanhojen tavaroiden kauppa, jossa kävimme, oli aivan mieletön aarreaitta, tosin tosi kallis sellainen, joten tyhjin käsin sieltä poistuimme. On kuitenkin ihana käydä ihailemassa vanhoja, patinoituneita esineitä... miettiä tarinoita niiden taustalla... Lopuksi piipahdimme eräässä uusien tavaroiden kaupassa ;) Sieltä löytyi alesta muutamalla eurolla kiva seinäkello keittiöön sekä pari arkillista seinätatuointikirjaimia... Saas nähdä, mitä meillä kohta lukee missäkin, hih :) Mulla on tällä hetkellä joku ihme vimma teksteihin, mitä sisustukseen tulee. Printtikankaat, tekstikyltit, seinätekstit jne. jne. Ihania!!

Lopuksi vielä kahvittelimme ja herkuttelimme ihanalla mandariinikermakääretortulla, jota tuli kyllä meikäläisen syötyä ihan liikaa!!!

Vielen Dank für den tollen Tag, liebe C!!!

Kyllä nyt jaksaa taas olla parempi äiti ja vaimo, kun sai päivän omaa, ihanaa aikaa... Varsinkin kipeän ja siitä johtuen suureksi osaksi EI niin aurinkoisen ja helpon lapsen kanssa viime päivät olleet ajoittain hieman hermoille käypiä, joten sitäkin enemmän nautin tästä päivästä! Silti pieni huonon omantunnon poikanen meinasi hiipiä mieleen, kun mies kertoi tytön päivänmittaan vähän väliä käyneen tuulikaapin ovella takomassa ja hokemassa "mama mama"... Odotan siis huomista jo kuin kuuta nousevaa, kun saan ottaa räkäsen raasupoloseni syliin ja halia ja suukottaa loputtomiin...

Jotta postaus ei jäisi ihan kuvattomaksi, laitan loppuun eilen kauppareissulta mukaan tarttuneesta korijättiläisestä kuvan :) Sitä nytkin tässä ihailen vähän väliä toisesta silmäkulmasta. Pitkään olen juuri tuollaisesta haaveillut ja eilen en ollut uskoa silmiäni, kun se suorastaan käveli vastaan ja hintakin oli todella siedettävä! Sitä ei vaan voinut jättää kauppaan!



Nyt hyvää yötä, nähdään taas pian!

Terkuin Liisa

8 kommenttia:

  1. Kiva että olet mukana arvonnassa... Laitoin mielellään itseni lukijaksi.. On niin kiva kuulla mietteytä eri mailta....
    Toivottavasti lapsesi on nyt terve....
    Ha en bra dag! Här är -20grader (Helsingfors trakten )
    Kraam
    Sanne

    VastaaPoista
  2. Päivä ystävän kanssa tekee joskus ihmeitä:) Se piristää kummasti normaalia arkea!

    VastaaPoista
  3. Kiva kun osallistuit arvontaani:) Tulinkin heti kurkistamaan blogiasi ja ihastuin kovasti. Ihana blogi sinulla! Laitoin itseni lukijaksi ja jään seuraamaan tuleviakin postauksiasi:)

    VastaaPoista
  4. Kiva, kun liityitte lukijajoukkooni Sanne ja Susanne!
    Mia, tänään mennään kyllä taas ihan uusin voimin, eli teki tosi ihmeitä eilinen päivä :)
    Sanne, det är roligt för mej att bättra min svenska!! När jag bodde i Finland, talade jag svenska varje tag pà jobbet... Men här i Tyskland behöver jag ingen svenska och man glömmar mycket i 6,5 àr!!!
    Vises ja näkemisiin!

    VastaaPoista
  5. Kiva päivä sinulla oli ystävän kanssa:))
    Mukavaa viikonloppua sinne:)

    VastaaPoista
  6. Samoin sinnekin, mukavaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
  7. ihan loistopäivä sulla ollut kera ystävän! Ihanaa :) Ja hienon korilöydön teit näköjään.

    Pikaiset paranemisterkut nuhanenulle!

    VastaaPoista
  8. Kiitos Iida Emilia, tänään meidän nuhanenullakin oli jo vähän parempi päivä, flunssa hellittää pikkuhiljaa ja tyttö oli muutenkin paremmalla tuulella kuin viime päivinä :) Vietimme kivan tyttöjen päivän, kun isi oli töissä pitkän päivän.
    Toivottavasti teillä ollaan terveinä!

    VastaaPoista