keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Kuukausi Vaniljaista ja käsilaukkuhaaste

Vaniljainen täyttää tänän kuukauden! Onnea meille! Oon ihan ällikällä lyöty, miten moni on jo astunut kelkkaan ja seuraa meidän menoa :)
Ja tervetuloa mukaan taas uudet lukijat, oon kyllä jokaisesta niin iloinen, samoin kuin kaikista kivoista kommenteistanne! Kiitos niistä!!!

Mun oli tarkoitus tänään postata ihan jostain muusta, mutta se saa nyt jäädä toiseen kertaan, sillä Pepin Mummun huusholli-blogissa oli haaste, joka oli pakko ottaa vastaan :D
Tässä nyt kuitenkin pari kuvaa makkarin nurkasta... Ikean rottinkituoli sai eilen "oman leiman", samoin kävi olkkarin valkoiselle vastaavalle ;) ...sekä yhdelle rottinkiselle lampunvarjostimelle...hih, taisi vähän karata pensseli käsistä ;) Tuossa toisessa kuvassa näkyy muuten myös taas yksi niistä seinäteksteistä... Musta se on jotenkin aika kiva tuossa sängyn päädyssä :)
Sitten se haaste:

JOS SINUSSA ON YHTÄÄN KÄSILAUKKUFRIIKKIYTTÄ, OTA TÄSTÄ KUVA BLOGIISI MUKAAN, KUVAA KÄSILAUKKUSI SEKÄ SEN SISÄLTÖ! Salaisuuksia, jokapäiväisyyttä, yllätyksiä??? TOHDITKO PALJASTAA?


Tässä on minun tän hetken lemppari laukkuni sisältöineen. Se on vintage gucci, noin 30 vuotias, ihanan kulunut ja ajan patinoima, hih ;) Ostin sen itselleni synttärilahjaksi yhdestä Helsingin vintageliikkeestä raskaana ollessani. Se on etenkin nyt, useimmiten lastenrattaiden kanssa kulkiessa tosi kätevä, koska kädet ovat vapaana ja sinne mahtuu kaikki tarpeellinen, muttei mitään turhaa. 

Eli lompakko sekä pikkurahakukkaro (rakastan pussukoita pussukoiden sisällä!!), puhelin, kotiavaimet ja yleensä myös autonavaimet... Toinen pussukka, jonka sisällä särkylääkettä, hätävara ob:t jne. 
Huulikiilto, aurinkolasit, nenäliinoja, purkkaa, tällä kertaa myös tictac:ja, oho! ja käsivoide. Ilman käsivoidetta en voi elää!!! 
Siis kovin onkin tavanomainen tällä hetkellä tuo minun laukkuni sisältö... Johtunee kyllä varmaan siitä, että mulla usein laukku vaihtuu, sen mukaan minne meen, lapsen kanssa vai ilman jne. Usein lapsen kanssa liikenteessa otan isomman käsilaukun mukaan, johon mahtuu myös Peipposen tavarat samaan kassiin.


Ja jos joku ei usko, että tuohon pikkuiseen laukkuun voi mahtua tuo kaikki, niin tässä todiste!


Ja menee se vieläpä kiinnikin ;)Olen helpottunut, ettei haasteeseen kuulunut kuvata laukkukaappia...siis kaappia, jossa säilytät laukkujasi...siis sitä, jonka ovea vain raotettaessakin laukkuja vyöryy lattialle...


Mukavaa keskiviikkoa kaikille crazy bag ladyille ja kaikille muillekin tietysti myös!


Terkuin Liisa
2 kommenttia:

 1. Taisit ehtiä ensimmäisenä tyhjentämään laukkusi :)
  Nuo naisten laukut on varsinaisia tilaihmeitä, ulospäin pieniä mutta vetää tavaraa kuin muuttorekka :D

  Maallipensselit on kummallisia, niillä taitaa olla oma elämä...vauhdikas sellainen!

  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Kiva postaus!
  leppoista loppuviikoa ja
  lämmin kiitos vierailustasi:)
  yöterkut
  Päivi

  VastaaPoista