tiistai 8. helmikuuta 2011

Kaappia odotellessa...

En sitten saanutkaan kaappiani vielä eilen, kuten olin kaavaillut. Kävi nimittäin niin, että muutamasta sentistä jäi kiinni sen mahtuminen meidän autoon... Onneksi saatiin kälyni mieheltä transportteri (mikä lie onkaan suomeksi) lainaan, ja juuri on mieheni noutamassa uutta aarrettani kotiin :)
Seuraava pulma onkin, miten saan kohta kaapin raahattua autosta olkkariin kahdestaan mieheni kanssa. Tähän väliin ehkä hyvä valaista, että meille johtaa vaivaiset 76 rappusta kotiovelle (emmekä edes asu kerrostalossa!).
Eilen ja tänään olen olkkarissa tehnyt tilaa kaapilleni ja muutenkin hääräillyt niitä näitä, kuten ommellut perintöpellavalakankaasta ja yhdestä vanhasta viallisesta pitsityynynpäällisestä "uuden" tyynynpäällisen sohvalle. Tuli taas aika hassunkurinen, ei musta kyllä taida koskaan ompelijaa tulla, vaikka vaatturin tytär olenkin. Rakkaudella kuitenkin noita juttujani väsäilen, ja sehän se kai tärkeintä onkin! Isiltä peritty neulatyyny käsivarressa :)


Tämä allaoleva kuva on otettu tulevan kaapinpaikan kulmasta. Laitan lisää olkkarikuvia heti, kun saan kaapin paikalleen ja sisustelut sille mallille, että kelpaa kuvailla ;)


Nyt on mies ihan nurkilla, lähden tästä kantopuuhiin!

Terkuin Liisa

6 kommenttia:

 1. Tuo tyyny on kaunis :) Jotenkin tulee pitsiosuudesta syän mieleen, kun tuota kuvaa katsoo (vaikkei se ilmeisesti niin menekään).

  VastaaPoista
 2. Pitsi ja pellava, täydellinen yhdistelmä :)

  Jään odottelemaan kauniin kaapin kuvia... ;)

  VastaaPoista
 3. Kiitos :)
  No nyt kun sanoit niin joo, näyttää ehkä vähän sydämeltä, vaikkei olekaan..mutta laittaa kummin päin vain, niin retkottaa tollai kasaan yläreuna..rennosti ;)

  VastaaPoista
 4. Krista..kaapin kuvia saadaankin nyt hetki odotella...osoittautui hieman vaikeammaksi operaatioksi kuin osattiin kuvitellakaan tuo kaapin saaminen sisälle ylipäätään...seisoo toistaiseksi vielä tuossa ulko-oven edessä, toivottavasti ei ala satamaan...

  VastaaPoista
 5. Seikkalilin tänne Pitsienkelin blogin kautta.

  Ihania juttuja sinulla täällä.Kiva löytää uusi romanttinen blogi.

  Tuo tyyny on hurmaava.

  Mukavaa viikonjatkoa.

  VastaaPoista
 6. Hei JaanaElina! Kiitos kommentistasi ja tervetuloa lukijaksi!! Ilahdutti saada uusi lukija! Toivottavasti viihdyt matkassa!
  Pitääpä tulla heti vastavierailemaan :)
  Mukavaa loppuviikkoa Sinullekin!

  VastaaPoista