sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Kummiviikonloppu

Sain ihanan vieraan Kotisuomesta kokonaiseksi kolmeksi vuorokaudeksi! Nimittäin rakkaimman ystäväni ja Peipposen kummin :) Siispä tässä talossa tällä hetkellä monta iloista tyttöä!

Silti haluan teille, ihanat lukijat, laittaa pienen viikonloppupostauksen (ja ehkäpä juuri siksi ;)) !

Ensinnäkin, olen ihan äimänkäkenä, miten monta lukijaa liittynyt joukkoon tän viikonlopun aikana, jei! Tervetuloa mukaan!

Perjantaina olin muuten anopin kanssa pienellä retkellä Ikeassa... Ei pitänyt mun kyllä ostaa juuri mitään, mutta kummastikaan sieltä ei ihan tyhjin käsin pääse koskaan ulos. Kohta varmaan aattelette, että eikö se osaa muusta puhua kuin siitä iän ikuisesta olkkarista, mutta voin lohduksenne sanoa, että postaus toisensa jälkeen olkkari alkaa muodostua enemmän ja enemmän mieleisekseni... ainakin siihen asti kunnes taas alkavat taas uudet tuulet puhaltaa ;)

Ikeasta lähti nimittäin mukaan kivat, ilmavat verhot olkkariin! Heitin ne heti pesukoneeseen ja sieltä suoraan kuivausrumpuun ja sieltä viivana esille, ilman silitystä. Ne olivat ihan liian prässätyt paketista ja halusin niistä vähän kulahtaneemman oloiset. Nyt mietin vuorotellen, että pitäsköhän ne sittenkin silittää ja että vitsi, ne on just ihanan ryppyset tuollaisena... Tässä kuvassa nyt ei valitettavasti oikein hyvin niitä näe, muuten kysyisin teiltä, mitäs mieltä olette...Eilen meillä vietettiin kummipäivää. Peipposen suomikummin lisäksi tulivat saksan kummit meille viettämään lauantai-iltaa. Ensin kahviteltiin ja Peipposen mentyä nukkumaan syötiin noutopizzat meidän lemppari-italialaisesta, joka on vain muutaman sadan metrin päässä meiltä kotoa! Ihana, hauska ilta!

Peipponen sai saksakummeilta tuliaiseksi ihanan pienen "mopon", keväämmällä sillä voi ajella ulkosallakin. Äiti ainakin ihastui siihen ikihyviksi :)


Äiti itse sai muuten suomikummilta tuliaiseksi ihanan valokuvakehyksen. Heti piti päästä sitä tesmailemaan tietenkin. Se sai sisälleen nyt ensalkuun pienen nostalgiakorttisen... Minusta se näyttää oikein somalta noin... Kuvassa muuten näette yhden niistä teksteistä, joista "varoittelinkin" aiemmin tällä viikolla, hih.Nyt nauttimaan hyvästä seurasta, kokkailemaan illallista ja siemailemaan valkoista ihanuutta :)

Mukavaa sunnuntai-iltaa kaikille!

Terkuin Liisa

8 kommenttia:

 1. Tuskin kukaan täällä kävijä ajattelee, että aina sä puhut siitä tai tästä, tälläisii me ollaan vaan sisustusblogin pitäjät, tykätään kierrellä ja katselemassa mitä muut saavat aikaan ja napsitaan idea sieltä toinen täältä.
  Ihanalta näyttää teillä, verhoista en saa selvää täytyisi saada lähikuvaa, että miten paljo siinä on ryppyjä.
  Ihanaista iltaa ja uutta viikkoa Vaniljaiseen!

  VastaaPoista
 2. Näin on, Lennuun yhdyn minäkin :d
  Tulin pikaisesti maalaushomman keskellä tekemään pikakierroksen ja takaisn hommiin...
  Suloinen mopo♥

  VastaaPoista
 3. Ihanaa saada vieraita välillä talo täyteen. Itse kaipaa sitä tällä hetkellä aivan hirveästi -rewmontti vaan vie kaiken vapaa-ajan :(
  Peipponen sai todella hiem´non pyörän, neiti oli varmasti iloinen!
  Oikein hyvää alkavaa viikkoa teille!
  Mia -Wlla Oliviasta

  VastaaPoista
 4. Olipas taas kirjoitusvirheitä, olen tyttöjen koneella ja tämä on miniläppäri...:)
  Vaatii hieman totuttelua :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kivoista kommenteista! Ihania ootte :)
  Pitää Lennu yrittä joskus napsasta ryppykuva, päiväsaikaan ei tahdo onnistua, kun valo tulvii sisään...
  Mia, mitäs noista pikkusista painovirhepaholaisista, pääasia, kun jutun ytimen ymmärtää, hih ;)
  Mukavaa viikkoa teillekin kaikille!

  VastaaPoista
 6. Blogissani on sinulle tunnustus:)

  VastaaPoista
 7. Käypä blogissani, siellä on jotain sulle :)

  VastaaPoista
 8. Ensivierailulla kauniissa blogissasi!
  liitän sinut suositulle blogilistalleni
  niin saat uusia lukijoita:(
  palaan taas vierailemaan...

  lämpöiset iltaterkut
  Päivi marjalasta

  VastaaPoista