sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Ompelunurkka ja vierashuone

Haaveenani on siis jo pidempään ollut oma pieni ompelunurkka. Miksen aiemmin tajunnut toteuttaa sitä vierashuoneeseen, on hyvä kysymys... Sillä vaikka meillä mummia, kummia ja muitakin ystäviä melko säännöllisesti yökylässä käykin, niin vierashuone seisoo käyttämättömänä reilut 300 päivää vuodesta. Eli aika täydellinen huone omalle nurkkaukselleni :)
Nyt tämä operaatio on siis jotakuinkin valmis. Samalla koki vierashuone aikamoisen muutoksen.
Vierashuoneemme oli aiemminkin ihan viihtyisä, mutta mieleni on aina tehnyt sille vähän toisennäköistä, -ylläri ylläri- vaaleampaa ilmettä. Ja ennen kaikkea 'ei niin ikeamaista'-ilmettä. Samalla vaihtoivat tietysti taasen parit huonekalut ja esineet paikkojaan...

Muun muassa tuo rottinkituoli makkarista minun ompelutuolikseni, kuten varmasti tarkkasilmäinen heti huomasikin. Ompelupöydäksi löytyi ensihätiin vanha (ja ihan liian pieni) parvekepöytä varaston uumenista. Hakusessa on siis vielä parempi pöytä. Voisi olla vaikka sellainen pieni, puinen keittiön apupöytä pienellä vetolaatikolla... Eiköhän sekin vielä yksi kaunis päivä tielleni satu ;)


Tähän väliin laitan pari 'ennen' -kuvaa vierashuoneesta, niin näette muutoksen paremmin. Ekassa kuvassa ompelunurkkani. Tuo Ikean lipasto muutti kälyni luo. He olisivat juuri halunneet ostaa tuon lipaston, mutta Ikea oli ehtinyt poistanut sen tuon puunvärisenä mallistosta. Eli taas kerran, toisen 'roju' oli toisen aarre ja lipasto pääsi hyvään, uuteen kotiin :)


Vierassänky sai jäädä paikalleen sellaisena kuin on. Sänky on meidän vanha sänkymme, mutta toiminut vieraspetinä jo useamman vuoden ajan.


Tämä seinä koki ehkä suurimman muutoksen...


...tumma kirjahylly sai maalia pintaansa ja kauniin mekon yllensä :) Pieni, vanha lipasto muutti olkkarista kirjahyllyn kaveriksi ja teki näin tilaa uudelle kaapilleni, jonka muuten haemme kotiin huomenna, jei! Lipaston päällä nököttävä minilipasto kätkee sisäänsä ompelutilbehööriä.

Sängyn vierellä Jantuman tuolilla vartioivat nallet aikaa...

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin...
Lähden tästä pienentämään silitysvuorta, kun kerran Peipponenkin yhä päiväunten mailla.

Aurinkoista sunnuntaipäivää!
Liisa

7 kommenttia:

 1. sieht super aus!!!!jetzt noch die neue Kommode im Wohnzimmer dann ist alles Perfekt <3

  VastaaPoista
 2. Upea muutos, kyllä kannatti ja on tuo valkoinen maali vaan niin superia ;)

  Terkut Suomesta! -Krista- Villa Blanco

  VastaaPoista
 3. Danke 'Anonym' ;)

  Kiitos Krista...olen tosi iloinen, että sain muutoksen tehtyä...huoneen ohi kulkiessani pitää joka kerta kurkata sisään ihailemaan hetkeksi :)
  Valkoista maalia ei voita mikään!

  VastaaPoista
 4. No jopas on taas ehtinyt tapahtua parissa päivässä! Hienosti suunnitelmasi siis toteutuvat ja näkevät päivän valon :) Tunnen oloni jo ihan patalaiskaksi, kun muutamaa tyynynpäälliskangastakaan saanut hankittua.

  Kummasti kun näitä muutoskuviasi katselee, niin alkaa itsellekin tulla mieleen, kuinka uuden maalipinnan avulla voisin saada vanhasta roinasta ihan aarteen arvoisen ;)

  VastaaPoista
 5. Ei muuta kuin sutimaan Milla ;)
  Eikä syytä patalaiskoihin tuntemuksiin, vielä se koittaa täälläkin taas laiska-aika, jolloin kaikki suunnitelmat hetkeksi seisahtaa... Pitää takoa, kun rauta on kuumaa!

  VastaaPoista
 6. Oi miten ihana blogi! Kauniita kuvia :) Onnittelun muuten sen senkkikaapin -johdosta! se on todella kaunis jo tuossakin kuvassa jonka olit laittanut.

  VastaaPoista
 7. Hei Assari! Kiitos kivasta kommentista! Ilahduttaa kovasti kuulla, että 'viihdyit' Vaniljaisessa! Tervetuloa toistekin!

  VastaaPoista