lauantai 12. helmikuuta 2011

Lauantailöydöt

Minä sain sitten Peipposen taudin, mutta onneksi oli nopeaa sorttia ja meni oikeastaan päivän vuodelevolla ohi. Peipponen pääsi isoisänsä ja tämän vaimon luokse koko iltapäiväksi kyläilemään, kun mieheni oli iltavuorossa, ja minä sain levätä rauhassa. Oli kyllä niin kökkö olo, että onneksi menikin niin nopeasti ohi. Tänään siis taas elävien kirjoissa ja jopa vähän liikenteessä. No ei, mutta vietettiin Peipposen kanssa päivä tuttuun lauantaitapaan mieheni äidin luona ja sinne menomatkalla käväistiin leipä- ja kukkaostoksilla. Mukaan tarttui alepöydältä kolme tällaista söpöä harmaata koria. Ne on sisältä muovitettuja, eli lähinnä koristeruukuiksi tarkoitettu. Ja siis hintaa näillä oli huimat 1,49€/ kpl!


Toinen lauantailöytöni makasi maassa anoppilan kotioven edessä. Naapurit olivat siivonneet kellariaan ja kaatopaikalle lähtevät rojut odottivat talon ulkopuolella noutajaansa. Joukossa muutama tällainen laatikko. Minäpä heitin niistä samantien pari auton takakonttiin :) Saavat tietysti asianmukaisen käsittelyn, valkoista maalia, hiontaa jne. Katsotaan sitten mihin tehtäviin pääsevät meillä kotona. Oisko teillä ideoita??


Loppuun vielä pieni katsaus tulevaisuuteen... Anoppini vastapäiset talot tullaan lähiaikoina (voi olla venyvä käsite...) täysremontoimaan. Samalla tulevat vanhat, ihanat, rapistuneet ikkunaluukut hävitetyiksi. Kamalaa, eikö?! Noh, minä tulen niistä takuulla jokusen pelastamaan ja antamaan niille hyvän, rakastavan kodin. Näen jo sieluni silmin tuollaisen säleluukun (pienen kauneushoidon jälkeen) nojaamassa seinään olkkarissamme, ehkä makkarissakin... Anoppini on luvannut toimia vakoojana ja ilmoittaa mulle heti, kun taloja aletaan työstämään, jos en itse satu olemaan kulmilla ;) En malta odottaa, että pääsen niitä tuunailemaan!


Tuo laatikkokuva on muuten otettu liian huonossa valossa kännykän kameralla, joten laatu ei ole mitä parahin. Kamerasta loppui nimittäin totaalisesti akku, enkä malttanut odottaa postauksen kanssa sen latautumista... Pahoittelen malttamattomuuttani.
Nyt iltapalaa, suklaamöväriä jälkkäriksi ja sitten ukkosen kaikkuun telkkua katsomaan :)

Mukavaa viikonloppua kaikille!

Terkuin Liisa

4 kommenttia:

 1. Kerrassaan mahtavia nuo pelastamasi laatikot! Nehän voi toimittaa jos jonkin sortin virkaa käsittelyn jälkeen. Onnittellut! Ilmaiset löydöt, joista käsittelemällä itselleen saa jotain uutta ja ihanaa, on kyllä ehdottomasti parhaita.

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania nuo laatikot, vaikka tuonkin värisinä! Niitähän voi käyttää oikeastaa ihan missä vain.
  Yritän aina itsekkin tutkailla vanhoja taloja, ja missä tehtäisiin remonttia. Mutta tuntuu että täällä Pohjanmaalla on nuo antiikkikauppiaat niin kärkkäitä, että en ikinä ehdi mukaan :(

  VastaaPoista
 3. Juu, laatikoista olen oikein iloinen itsekin, mutta kyllä ne jonkinmoista käsittelyä kaipaavat, sillä vaikka ne tuossa kuvassa nyttävätkin kivan värisiltä, niin luonnossa ovat aika kamalat, ovat kai olleet keltaiset ja se keltainen väri on tosi kulunut, eikä mitenkään kaunis...ja sisusta on tosi kurjassa, likaisessa (pinttyneessä) kunnossa, pohja jotain vanerilevyn tapaista. Saa tosiaan nähdä mihin käyttöön tulevat. Yksi omaan mieleen tullut idea ois sellaisen tarjoitin pöydän rakentaminen toisesta laatikosta. Mits tuumitte?

  VastaaPoista
 4. Laatikot on jees ja nuo ikkunaluukut!!!!
  Ihana anoppi ku vahtii sulle tarvikkeita.
  Mukavaa ystävänpäivää!

  VastaaPoista